Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dziś także zauwazylem na zimnym silniku ze dmucha po odkreceniu korka oleju.
Nie spalinami tylko powietrzem mniej więcej jak z suszarki na pierwszym biegu.
O czym może to świadczyć.Zmiarki zero dmuchania.
Ponoć zawsze będzie dmuchac dwa walki rozrządu w końcu się kręci.
Podjechalem po sąsiedzku na kompa i juz warsztat zamknięty był wiec moze dziś podjade strach autem bez blach dalej jezdzic do miasta
Wracajac pojezdzilem trochę po polnej drodze aby rozgrzać autko i wymienić olej i do silnika jazdy niemam zastrzeżeń.
Po wymianie oleju jakby troszkę mniej smierdzi tak myślę ze za 3 tys km znowu wymiennie może sie przepluczetrochę.
Co do błędu to gaśnie sam po około 5 min i nie trzeba przegazowywac.
Dziś zarejestrowalem autko i bylemna kompie jedyny błąd zapamiętany to świece żarowe jedna do wymiany.
Przy okazji PAN zmienił Jezyk na turecki sprawdził przepływie i kazał lac ropke i jeździć a jak zabraknie mocy to ko ładnie zchipuje za 600zl i będzie rakieta.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
adam1981, Jak by to była wina świecy to by pachniało ropa (tak mi się wydaje) ... Może postaraj się wymienić tą świece pojeździj trochę i zobacz czy dalej jest zapach ... Napisz jakie efekty , czekamy ...