Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zośka ładna byłem i widziałem, mam nadzieję że te spryski już albo będą na stałe, bo w Polsce nadgorliwych nie brakuje Mody na plus czekam na dalsze rozwinięcie tematu
Maćku pisze:Zośka ładna byłem i widziałem, mam nadzieję że te spryski już albo będą na stałe, bo w Polsce nadgorliwych nie brakuje Mody na plus czekam na dalsze rozwinięcie tematu
Jeszcze sie kiwaja bo czasu mało i coraz chłodniej za oknem ale czesci juz mam i woze je ze sobą
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Przeczytałem topic i zacząłem szukać sam napisu eco na klapę, skłaniam się ku zakupowi ecoflex i wycięciu flex. ecofuel też oglądałem, ale jakoś nie pasuje do opla... jak zakupię i będzie na aucie pochwalę się... ech ta moda
Aliass, LPG estetycznie poukładane ... ale ja lubię kiedy jest schowane i jak najbardziej przypominające fabrykę ... Chociaż serwis nie będzie uciążliwy
kacza1982 pisze:Przeczytałem topic i zacząłem szukać sam napisu eco na klapę, skłaniam się ku zakupowi ecoflex i wycięciu flex. ecofuel też oglądałem, ale jakoś nie pasuje do opla... jak zakupię i będzie na aucie pochwalę się... ech ta moda
U mnie widniało samo 1,8 i to takie samotne bylo... ECO za duze rozmiarowo i pozatym tez tylko 3 literki.... dlatego skłonilem sie ku temu co jest obecnie.
gRZENIU, akurat wole jak LPG jest na wierzchu bo lubie miec wszedzie dostep...
Ostatnio zmieniony 07 paź 2015, 15:39 przez Aliass, łącznie zmieniany 2 razy.
Aliass pisze:A tak pozatym to wstawiam kilka fotek z instalacji LPG:
No i u mnie dziś taki sam gaz zamontowany. Zaraz wycieczka jakieś 100 km to zobaczymy jak się sprawdza. Rozmieszczenie montażowe bardzo podobne.
Przy okazji wstawię kilka fotem na swoim temacie