Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Z tego co mi wiadomo Zafiri A OPC 2.0T wychodziły w dwóch mocach silnika 192KM do 2002r i po liftingowe od 2003 miały 200KM. Podczas zakupu części czy nawet ubezpieczenia zawsze pada pytanie o moc czyli na pewno są dwa rodzaje mocy.
Różnicy według mnie też nie ma ale bazuje na tym co jest podawane przez opla oficjalnie. A osobiście jeździłem przed i po liftingu i różnicy nie widziałem ale na hamownie ich nie brałem i wątpię aby ktoś tak zrobił aby móc porównać i potwierdzić to że wszystkie miały 200KM. Dlatego przyjmuje wersje oficjalną że są dwa rodzaje mocy.
Będę wypatrywał Zośki na drodze..praktycznie codziennie jestem w Tomaszowie i okolicach
Jak na ten przebieg wygląda bardzo ładnie, widać że dbana była...nawet klaksony ma całe
Gdzie i jaki LPG montowałeś? może być pw.
Gazik montowałem. w Power gas. Kwiatkówka Piotrek Chojnacki. Polecam tego gazownika. Autko na gazie idzie do odcinki. Spalanie ok 12 l,Ale udało mi się raz zejść do 9
Też u niego montowałem ale zdecydowanie go nie polecam Jedynie co to robi na dobrych komponentach i w przyzwoitej cenie...reszta masakra. Hamował Ci Zośkę?
Grzechu47 pisze: ... Autko na gazie idzie do odcinki. Spalanie ok 12 l,Ale udało mi się raz zejść do 9
nie umiem w to uwierzyć
przy spokojnej jeździe jestem w stanie osiągnąć wynik 12 litrów
jazda do odcinki nie pozwala na uzyskanie takiego wyniku - sprawdzałem, testowałem rownież do odcinki i wyszło .... 16-18.
a uzyskanie wyniku 9 litrów gazu to chyba przy max prędkości 80 km/h i obrotach w granicach 1500
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....