Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wojti pisze:Wszystkie szyby ściemniasz boczne z przodu też?
Z przodu boczne tez chciałem ale nie chce mi się pózniej przy policji zdrapywać foli haha
Jeśli zadbasz o % to nie będziesz musiał a jak misiek będzie się czepiał to przed wystawieniem mandatu ma obowiązek sprawdzić miernikiem. Poza tym możesz poprosić diagnostę o potwierdzenie przepuszczalności (mój się czepiał czołowej i jak wyszło, że jest ok to o taki świstek poprosiłem)
norris_85 pisze:Jeśli zadbasz o % to nie będziesz musiał
Praktycznie każda szyba ma ograniczoną przepuszczalność światła, która jest oznaczona na szybie i bardzo bliska granicznej dopuszczalnej. Dlatego naklejenie jakiejkolwiek folii wiąże się z przekroczeniem minimalnej przezierności.
norris_85 pisze: jak misiek będzie się czepiał to przed wystawieniem mandatu ma obowiązek sprawdzić miernikiem
Dlatego "misiek" nie będzie się bawił w sprawdzanie tylko zabierze dowód i skieruje na badania.
Niestety trzeba czekać z projektem minimum do poniedzialku😞
Widziałem dzisiaj u mechanika tył założony muszę powiedzieć ze kosmos to wyglada😀
Witamy wkoncu moze jakies spoty beda na dolnymslasku przynajmniej mamy do siebie nie daleko fajna zoska trzeba bedzie znow sprobowac zrobic spota na dolnym super fele tez poszukuje do swojej pozdro
Wegry_29 pisze:Witamy wkoncu moze jakies spoty beda na dolnymslasku przynajmniej mamy do siebie nie daleko fajna zoska trzeba bedzie znow sprobowac zrobic spota na dolnym super fele tez poszukuje do swojej pozdro
Jestem zawsze chętny na jakiś spot.
Zobacz felgi na stronie dawmac maja dużo fajnych felalek. Ja narazie stoję z projektem bo trafiłem trosze na nieudolnego mechanika haha