lakier na progach

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
F-19

#16 Post autor: F-19 »

Też tak mam baranek ochronny przed uderzeniami kamieni, tak jest od nowości, żadna wada. Jak sobie kupisz progi OPC to nie będziesz tego oglądał ;)
mbaranek

#17 Post autor: mbaranek »

Ja nic takiego nie mam a progow OPC tez nie mam
lumikspl

#18 Post autor: lumikspl »

F-19, masz racje byłem porozmawialem i moglem tego od nwosci nie zauwazyc gdyz jak mi pokazal to na nowym to tego doslownie nie widac dopiero jak lekko sie wybrudzi to to widac. wiec sprawa wyjasniona
Mariusz 79

#19 Post autor: Mariusz 79 »

Witam, baranek barankiem tylko dlaczego on jest od spodu taki nierówny i poszarpany, chodzi mi o samą linie spodu progu, na pierwszym zdjęciu widać jak od koła idzie w miarę równa linia a potem po ok 20 cm przechodzi w taką nieregularną linie, jeśli tak jest fabrycznie to moim zdaniem fabryka dała ciała. Ps napisałeś że to jest miękkie w dotyku jak folia, nie znam baranka który byłby taki miękki.
Jeśli to nie problem to zrób zdjęcie z drugiej strony samochodu, porównamy dwa progi czy są takie same.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2016, 19:06 przez Mariusz 79, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
fredas
Zafiromaniak
Imię: Ryszard
Auto: Opel Zafira B
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT
#20 Post autor: fredas »

A może było coś innego zanim była sprzedana :> no wiecie hmmm :mysli: oby nie
Obrazek
Obrazek
Gregor-Wrocław

#21 Post autor: Gregor-Wrocław »

Może już trochę po czasie, ale ja kupiłem swoją Zafi też nową, odebrałem ją w połowie lutego b.r.
Auto niestety słabo wykonane, ten baranek na progu u mnie wygląda tak samo, ale znalazłem kilka gorszych rzeczy, których moim zdaniem nie powinno być w aucie za ok. 100kPLN.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”