@JaGoDkA - mój post został skasowany a twoja odpowiedź scalona
[B]Wycieraczki szyby przedniej - czujnik deszczu
-
GDA
-
JaGoDkA
-
kicaj
wybacz mi, ale dlaczego tak uwazasz? cos zle napisalem?JaGoDkA pisze:Koledzy zartuja sobie ze mnie czy mi sie wydajekicaj pisze:jesli jest mozliwosc by automatyczne rozpoznawanie deszczu bylo caly czas aktywne to prosze o info??
po prostu nie nalezy brac zbyt doslownie nazw uzytych przez specow od reklamy...JaGoDkA pisze:Dziekuje wszystkim za wyjasnienie dzialania tego ustrojstwanie tak to sobie wyobrazalam
za duzo sie filmow naogladalam
nazwa nazwa a funkcjonalnosc to juz inna sprawa
-
JaGoDkA
Wszystko dobrze napisaleskicaj pisze:wybacz mi, ale dlaczego tak uwazasz? cos zle napisalem?
I dziekuje za wyjasnienia
Kiedys gdzies widzialam reklame bodajze Citroena... (a bylam maniaczka modelu CX).. i tam byl taki motyw ze gosciu wylewa kilka kropelek wody na przednia szybe i wycieraczki ladnie sie uruchomilykicaj pisze:po prostu nie nalezy brac zbyt doslownie nazw uzytych przez specow od reklamy...
nazwa nazwa a funkcjonalnosc to juz inna sprawa
-
GDA
-
JaGoDkA
To ja wiem ze to tak dziala.. ale pierw MUSZE wrzucic pierwszy bieg wycieraczekGDA pisze:włącz pierwszy bieg wycieraczek, wyjdź z samochodu "chluśnij" wodą i zobaczysz jak pięknie wycieraczki zbiorą tą wodę a potem się wyłączą
-
GDA
Traktuj proszę mój poprzedni wpis jako żart
bo ja oczywiście wiem o czym piszesz, też bym chciał aby tak działało ale rzeczywistości nie zmienimy i możemy sobie jedynie pożartować teraz - bo wszystko zostało ustalone.
btw: być może na tym filmiku cytrynka również stała z włączonym biegiem wycieraczek
btw: być może na tym filmiku cytrynka również stała z włączonym biegiem wycieraczek
-
JaGoDkA
Jestem zywym przykladem ze reklama oglupiaGDA pisze:btw: być może na tym filmiku cytrynka również stała z włączonym biegiem wycieraczek
A Moderatorowi dziekuje za przeniesienie do odpowiedniego dzialu mojego pytania
-
kicaj
jest jeszcze jeden powod dla ktorego nie mozna miec na stale wlaczonych automatycznych wycieraczek - myjnie automatyczne... IMHO
zreszta osobiscie jestem zwolennikiem posiadania mozliwosci ustawien samochodu (a nie zeby wszystko robil sam kiedy tylko mu (a moze jej bo to przeciez Zafcia
) sie zechce)

pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc...
a tak szczerze - to brakuje mi regulacji czulosci wycieraczek... bo algorytm czasem sie gubi w bardzo drobnej mzawce...
zreszta osobiscie jestem zwolennikiem posiadania mozliwosci ustawien samochodu (a nie zeby wszystko robil sam kiedy tylko mu (a moze jej bo to przeciez Zafcia
wszystko jasneJaGoDkA pisze:Wszystko dobrze napisalesMoze slowo zartuja nie jest odpwiednim slowem
I dziekuje za wyjasnienia
pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc...
a tak szczerze - to brakuje mi regulacji czulosci wycieraczek... bo algorytm czasem sie gubi w bardzo drobnej mzawce...
-
Przemcio
-
sebaolkusz
-
Aston
-
greco
U mnie nie. Po użyciu spryskiwaczy nadal jest tryb autoAston pisze:Tak sobie kilka dni temu jechałem i miałem włączony tryb auto wycieraczek no i cóż narobiłem otóż użyłem tych wypasów z insigni oczywiście wycieraczki zrobiły co miały zrobić ale do trybu auto same już nie powróciłyzdziwiłem się mocno i powtórzyłem zabieg to samo
u Was tez tak to działa
![]()
-
Kepherex