Witam.
Nie chcialem zakładać kolejnego tematu ale tez prawdopodobnie mam problem z cewka. Swiece wymienione gaz sprawdzony u gazownika a dalej to samo autem na gazie jechac sie nie da na benzynie w miare ok i na gazie caly czas wywala blad 301 jak skasuje blad i jezdze na benzynie blad nie wystepuje tylko co jakis czas delikatnie szarpnie. Szukam osoby z Łodzi bądź pkolic aby podmienic cewke i sprawdzic jezeli do poniedzialku nie znajde nikogo bede musial ja zakupic. I teraz pytnie co kupic? Delphi moge miec za 369zl tutaj kolega kupil Sentech ona jest sporo tansza ale jak z wytrzymaloscia? Licze ze ktos najpierw pomoze mi ja sprawdzic za 4-paka zebym nie wydal kasy na ładną ozdobe półki.
[B] Ponowny problem z cewką
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Kolego najpierw kup oryginał nawet w uzywce i sprawdź i zamienniki odradzam koeldze w astrze cewka zjarala ECU silnika jak nie wierzysz to dam Ci info na PW do niego i zapytasz
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Sadzisz ze te beda dobre bo sa 1elektrodowe? https://opelczesci.com.pl/pl/p/Swieca-s ... num-GM/537