Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.
Nie chcialem zakładać kolejnego tematu ale tez prawdopodobnie mam problem z cewka. Swiece wymienione gaz sprawdzony u gazownika a dalej to samo autem na gazie jechac sie nie da na benzynie w miare ok i na gazie caly czas wywala blad 301 jak skasuje blad i jezdze na benzynie blad nie wystepuje tylko co jakis czas delikatnie szarpnie. Szukam osoby z Łodzi bądź pkolic aby podmienic cewke i sprawdzic jezeli do poniedzialku nie znajde nikogo bede musial ja zakupic. I teraz pytnie co kupic? Delphi moge miec za 369zl tutaj kolega kupil Sentech ona jest sporo tansza ale jak z wytrzymaloscia? Licze ze ktos najpierw pomoze mi ja sprawdzic za 4-paka zebym nie wydal kasy na ładną ozdobe półki.
Kolego najpierw kup oryginał nawet w uzywce i sprawdź i zamienniki odradzam koeldze w astrze cewka zjarala ECU silnika jak nie wierzysz to dam Ci info na PW do niego i zapytasz