[A] - Szorstki23 - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
-
Skasowany użytkownik 21943
Turbina wróciła z naprawy została zregenerowana(uszczelniona, wyważona i etc), koszt 700 zł.
Nowa uszczelka pod kolektor założona, nowy przewód do chłodzenia turbo założony.
Mam kolejny problem, przystąpiłem do wymiany osłony przegubu wewnętrznego po rozebraniu okazało się że są tylko 4 kulki na 6. Raczej tak nie powinno być?
Nowa uszczelka pod kolektor założona, nowy przewód do chłodzenia turbo założony.
Mam kolejny problem, przystąpiłem do wymiany osłony przegubu wewnętrznego po rozebraniu okazało się że są tylko 4 kulki na 6. Raczej tak nie powinno być?
-
-
Dzisiaj wyszedł kolejny problem auto wyrzuciło błąd p1106, po wizycie u mechanika okazało się że padł map sensor, czekamy na nowy.
Jutro auto trafia do zakładu na założenie gazu.
Jutro auto trafia do zakładu na założenie gazu.
Kable już naprawiłem na samym początku jak auto trafiło do mnie. Ciekawi mnie czy przez spięcie na kablach nie poszły silniczki ale to dopiero będzie wiadomo jak zdejmę boczki.
PostWysłany: Wczoraj 22:58 Temat postu:
Sprawdź kable w przelotkach drzwiowych, typowa dolegliwość zafiry
-
Auto już naprawione duże podziękowania za poradę koledze ryba1. Winowajcą okazał się czujnik doładowania przy turbinie.
Auto dziś odebrane z montażu instalacji LPG. Koszt 3000 zł.

Autko zostało także potraktowane fluidolem tzn: progi, drzwi i inne zakamarki.
Auto dziś odebrane z montażu instalacji LPG. Koszt 3000 zł.

Autko zostało także potraktowane fluidolem tzn: progi, drzwi i inne zakamarki.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2016, 20:51 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Instalacja złożona z :Mucias pisze:Jakiej firmy wlozyles instalacje gazu? Jakie graty?
- komputer LPG TECH 324 OBD,
- reduktor AC R01 250,
- wtryski HANA niebieskie(poprawiłem się),
- butla 55L oraz inne pierdoły.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2016, 21:13 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 1 raz.
-