[B] kysiu241-Zafira B OPC-2.0 Turbo-241km-2006r.
-
Skasowany użytkownik 21943
-
romanekdj
Super Zośka
dopieścisz będzie jeszcze lepsza

Każdy z tym chwaleniem spotkania z zafiromaniakami nie są dla chwalenia tylko dla spotykania zakręconych ludzikysiu241 pisze:Było by miło spotkac innych zafiromaniakówNarazie jednak muszę autko ogarnąć aby było się czym pochwalić
na szczęście dużo mi juz nie zostało do zrobienia.
-
wampir11111
Święte słowaromanekdj pisze:Super Zośkadopieścisz będzie jeszcze lepsza
![]()
Każdy z tym chwaleniem spotkania z zafiromaniakami nie są dla chwalenia tylko dla spotykania zakręconych ludzikysiu241 pisze:Było by miło spotkac innych zafiromaniakówNarazie jednak muszę autko ogarnąć aby było się czym pochwalić
na szczęście dużo mi juz nie zostało do zrobienia.
Nie auta się liczą na Spocie tylko ludzie
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
To zawsze będziesz mógł powiedzieć że zamontowałeś generator mgły 
Nie przejmuj się, nie pierwsza i nie ostatnia która dymi.
Moja może i ma coś porobione czy dołożone z wyposażenia, ale lakier to jakieś nieporozumienie.
Każda ma coś do dopracowania i to jest w tym fajne. Gdybyśmy chcieli idealne Zośki to trzeba by było kupić je w salonie, a tak to mamy co robić i przywracamy je do stanu salonowego, z małymi poprawkami
Nie przejmuj się, nie pierwsza i nie ostatnia która dymi.
Moja może i ma coś porobione czy dołożone z wyposażenia, ale lakier to jakieś nieporozumienie.
Każda ma coś do dopracowania i to jest w tym fajne. Gdybyśmy chcieli idealne Zośki to trzeba by było kupić je w salonie, a tak to mamy co robić i przywracamy je do stanu salonowego, z małymi poprawkami
- kysiu241
- Mieszkaniec
- Imię: Krzysztof
- Auto: Zafira
- Model: B
No jasne żeby znów jakieś tu-154 spadło i kolejne teorie spiskowe że zamach i tp :> a to tylko zafirka puszczająca bączkaSumik pisze:To zawsze będziesz mógł powiedzieć że zamontowałeś generator mgły
No niektóre to nawet do lepszego stanu niż wyjechały z salonu.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2017, 14:28 przez kysiu241, łącznie zmieniany 1 raz.
Astra F 1.6 8v/ Calibra 2.0 16v c20xe/ Astra GSI c20xe/ Vectra B 2.5v6 Swap i500/ JEST Zafira B 2.0T OPC. 
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
I właśnie po to tu jesteśmy, żeby dzielić się doświadczeniami jak tego dokonaćkysiu241 pisze:No niektóre to nawet do lepszego stanu niż wyjechały z salonu.
P.S. Co do spadającego TU-154 i tego co można zauważyć w tym naszym śmiesznym sejmie, chętnie obejrzałbym 2 cz. filmu o złamanym drzewie. Jest taki jeden aktor który by się nadał...
-
Rafoooo
-
Rafoooo