Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mam gorący w te i nie tylko w ciepłe dni, zależy jak ustawie klime,jak jest skraplacz zimny to wentylator stoi jak się podgrzeje to załanczają mi się oba wentylatory czyli masz prawidłowo.
Tak, doczytałem się że on ma być ciepły. Tylko co oznacza że załączają Ci się oby dwa wentylatory? Masz dwa na skraplaczu czy po jednym na skraplaczu i na chłodnicy wody? Tak czy siak doczytałem się też że osuszacz powinno się wymieniać co 4-5 lat, a przynajmniej jego filtr. Dzisiaj się pytałem w motoryzacyjnym obok mnie i skraplacz z wbudowanym osuszaczem NISSENA kosztuje jakieś 325zł, to nie tragedia. Wymienię go ale chyba nie w sierpniu
Pablo84K pisze: Tylko co oznacza że załączają Ci się oby dwa wentylatory?
Ja mam dwa wentylatory jeden od chłodnicy cieczy silnika a drugi z przodu na skraplaczu.Bo jak poleci gorące powietrze z skraplacza to podniesie mi temp chłodnicy cieczy silnika i dlatego jak mam załączoną klime to chodzą oba.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2017, 18:06 przez Dziadek13, łącznie zmieniany 1 raz.