Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupiłem zafirkę i chyba wszystko jest w języku holenderskim bo z tego kraju przyjechała czy zmiana języka to przy odpowiednim osprzęcie to tylko wybór jezyka na odpowiedni z zakładki jak przy instalowaniu oprogramowania w komputerze stacjonarnym czy moze zależy to od innych czynników... ???
W sumie racja poszukam magików bo ponoć w moim małym miasteczku jest mały klub miłośników Opla i w garażu stworzyli małe centrum kierowania wszechświatem z wszelkimi komputerami przewodami itp.... dzięki za info pozdrawiam m.
Witam wszystkich Zafiromaniaków.Mam pytanko.Pochodzę z okolic Legionowa i chciałbym też wgrać sobie na komputer język polski zamiast francuskiego(który jest obecnie wgrany).Z góry dzięki za info i pozdrawiam.
No ja mam 2003 ... chyba poszperam u fachowców i zmienię choć po kilku miesiącach jazdy i znajomości angielskiego na poziomie średnim nie wiem czy jest sens bo komuniakty po angielsku już brzmią znajomo i tłumaczyć już nie trzeba więc lepiej zajmę sie EGR-em bo mnie wykończy to małe badziejstwo... dzięki za porady pozdrowienia dla wszystkich Zafirowiczów...