[A] - dariusz.siuchta - 1,8 16V Elegance, 115 KM, 1999 -LPG

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Ramirez

#16 Post autor: Ramirez »

Ładnie wyglądają te chromowane listewki ;) No i widać że ją bardzo rozpieszczasz tymi wszystkimi bajerami :mrgreen:. Masz zamiar coś jeszcze w niej kombinować :?: :D

dariusz.siuchta

#17 Post autor: dariusz.siuchta »

Ramirez pisze:Ładnie wyglądają te chromowane listewki ;) No i widać że ją bardzo rozpieszczasz tymi wszystkimi bajerami :mrgreen:. Masz zamiar coś jeszcze w niej kombinować :?: :D
No jasne że tak:
Więcej chromu :lol: no i powoli przymierzam się do zakupu wyświetlaczy lcd w zagłówkach, żeby mój synek miał zajęcie w dłuższej trasie

Ramirez

#18 Post autor: Ramirez »

No to czekamy z niecierpliwością na twoje następne modyfikacje, bo jak narazie to super one wyglądają :D

zieluch82

#19 Post autor: zieluch82 »

a te chromowane listwy to są te z allegro czy sam je sobie zorganizowałeś?

dariusz.siuchta

#20 Post autor: dariusz.siuchta »

Listwy są z alledrogo :lol:
Tak ku przestrodze nie specjalnie polecam listwę od użytkownika Tomas_2003 po tygodniu użytkowania odklejają się. Trzeba stosować własny klej. Ale listwy od AUTO-CHROM są jak najbardziej OK

zieluch82

#21 Post autor: zieluch82 »

W jaki sposób wymieniałeś mieszek? tez mam poprzecierany...
tzreba rozkrecic te plastiki czy jak?

dariusz.siuchta

#22 Post autor: dariusz.siuchta »

wystarczy podważyć małym płaskim śrubokrętem dookoła podstawy mieszka (ta okalająca mieszek od dołu) i powinno Ci wyskoczyć, Są 4 takie zapadki. A później przecinasz opaskę przy gałce i mieszek zdjęty. Poza tym jak dobrze pamiętam to jest na forum instrukcja.

[ Dodano: Czw Lis 11, 2010 21:22 ]
Przedstawiam Wam kilka świeżych fotek mojej ZA

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: Pią Mar 18, 2011 08:10 ]
Nowe wyposażenie Zośki :

Radyjko Canva CN-6230
I miejsce Auto Świat w najniższej kategorii cenowej

Obrazek

tico0

#23 Post autor: tico0 »

Fajnie napisz coś więcej o radyjku, jak się sprawuje, jak widać na wyświetlaczu w słoneczny dzień? i jak jest z kątami widoczności?

dariusz.siuchta

#24 Post autor: dariusz.siuchta »

Powiem tak

Jakość dzwięku w porównaniu do CAR 400 - to tak jak dzień i noc, rewelacja, głośniki mam takie jak były montowane czyli fabrycznie i w porównaniu z poprzednim radiem nie charczą przy większym podkręceniu mocy. Radyjko mam pilota, jeszcze wszystkich funkcji nie rozgryzłem, ale możliwości wykorzystania radia duże (kamera cofania, TV, podłaczenie dodatkowych wyświetlaczy i uruchomienie funkcji DUAL, czyli na dodatkowym wyślwietlaczu moge puścić np film a z przodu sobie słucham radia). Jeżeli chodzi o kąty to zarówno z przodu jak i z tyłu ogląda się rewelacyjnie. Gorzej to wygląda gdy pada słońce, z pierwszego rzędu siedzeń wtedy jest kiepsko, ale nadal dość dobrze widać w drugim rzędzie.

Anony Mous

#25 Post autor: Anony Mous »

dariusz.siuchta pisze:uruchomienie funkcji DUAL, czyli na dodatkowym wyślwietlaczu moge puścić np film a z przodu sobie słucham radia).
to jest super sprawa....ale jaki wyświetlacz można do tego dokupić?

dariusz.siuchta

#26 Post autor: dariusz.siuchta »

W zasadzie każde ze standardowym wejściem video (żółta chinch) i opcjonalnie czerwona + biała do dzwięku

Anony Mous

#27 Post autor: Anony Mous »

dariusz.siuchta pisze:W zasadzie każde ze standardowym wejściem video (żółta chinch) i opcjonalnie czerwona + biała do dzwięku
patrzyłem na alle i nie widzę stricte samych paneli lcd. Są telewizory i różne playery. Ale jak już mam playera np usb w panelu to już nie potrzebuje takiego radia. Czy są same panele?

dariusz.siuchta

#28 Post autor: dariusz.siuchta »

Anony Mous

#29 Post autor: Anony Mous »

dariusz.siuchta pisze:Chociażby to by się nadawało do tego radia

http://allegro.pl/najtaniej-monitor-7-lcd-stopka-zaglowek-i1514060010.html
właśnie o coś takiego mi chodziło, dzięki

plutmen1

#30 Post autor: plutmen1 »

Darek a jak ze sterowaniem z kierownicy, masz podłączone przez jakiś moduł?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”