Zafira B OPC - Radom

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
Venom1719
Świeżak
Imię: Damian
Auto: Zafira OPC
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z20LEH

#16 Post autor: Venom1719 »

Umpero pisze: 10 lip 2020, 22:17
Venom1719 pisze: 10 lip 2020, 15:52 Wiedza wiedzą numer VIN numerem a co tam jest wlożone po 15 latach i polskich Januszy biznesu to drugie😉 i przez to pytam w niektórych samochodach można zobaczyć oznaczenia silnika jak sie wie gdzie szukać, fakt przeważnie jest to gdzieś głęboko na kadłubie silnika niestety. Ale każdy model ma swoje tajemnice znaki szczegolne i rzeczy na które warto zwrócić uwagę a dopiero zaczynam z Oplem i OPC to fakt a pytam bo silniki Z20leh są droższe i mniej dostępne od swoich nieco słabszych braci którymi są zastępowani bo taniej😉. I spokojnie nie jadę sam a samochód jest już prześwietlony ale napewno nie przez osoby znające się na mocniejszych opelkach.
W podpisie widzę, że masz już ZB OPC. Po co Ci druga ?
W podpisie te pola muszą być wypełnione żeby się zarejestrować a że to forum zafiry i decyzja została podjęta że będzie OPC to jest wpisane. Dzięki za pytanie które nie wnosi nic do tematu pozdrawiam🙃

Dodano po 8 minutach 21 sekundach:
mariusz131 pisze: 11 lip 2020, 06:31 Jakaś dziwna ta OPCetka. Ma xenony a nie ma czujnika zmierzchu ani deszczu.
Oj dziwna i sprzedawca również do dziwaków należy🤣 z informacji od niego uzyskałem że malowana tylko jedna strona i to tylko druga warstwa lakieru a okazało się że przód oraz tył rownież. Na deser natomiast umówił się z firmą która wynająłem na oględziny a po przyjeździe rzeczoznawcy powiedział że zgubił kluczyki i nie może otworzyć samochodu a co za tym idzie sprawdzenie wyposażenia, stanu środka, działających rzeczy i jazda próbna jest nie możliwa🤣

Ja odpuszczam to coś co w ramkę można oprawić bo na zdjęciach chociaż jakoś wygląda🤣.

Temat do zamknięcia albo jako ostrzeżenie dla innych😉

Awatar użytkownika
Sebu$
-#Administrator
Imię: Sebastian
Auto: Yaponiec
Model: Inne
Oznaczenie silnika: Pb1.5

#17 Post autor: Sebu$ »

Temat zamykam i przenoszę do Archiwum
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu :evil:
Obrazek
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
:lol:

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira B”