[A] - thomas32 - 1.8 16V, 115 KM, 2000
SH'Raku, nie inaczej w rzeczy samej montując tak,robiłem z myślą by działo to z awaryjnymi. podłączając ot tak sobie nie było by efektu.
Mówiąc o fantazji przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa...
'' bo fantazja,bo fantazja,bo fantazja jest od tego aby bawić się,aby bawic się na całego...''
Pozdrawiam
Mówiąc o fantazji przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa...
'' bo fantazja,bo fantazja,bo fantazja jest od tego aby bawić się,aby bawic się na całego...''
Pozdrawiam
SH'Raku co do klamek i podłogi to mnie nie rusza ale od pewnego czasu móżdże jak zamontować (przymocować) od spodu by podświetlić progi. Koncepcja w sumie jest tylko z czasem kiepsko.
kamol mam to podłączone do jednego kierunku. W sumie będę musiał podłączyć prawy osobnym kabelkiem. He he Nie ukrywam trochę zabawy jest z tym przewlekaniem kabelka. Przy okazji montażu odkryłem przerwane kabelki także praca wyszła na plus.
kamol mam to podłączone do jednego kierunku. W sumie będę musiał podłączyć prawy osobnym kabelkiem. He he Nie ukrywam trochę zabawy jest z tym przewlekaniem kabelka. Przy okazji montażu odkryłem przerwane kabelki także praca wyszła na plus.
thomas32 zainspirowałeś mnie z podświetleniem wnętrza ( spocik w Zabrzu) i wczoraj założyłem podświetlenie pod fotelami ale tylko z przodu (tył też będzie ale po urlopie, brakło czasu ) i podświetlenie drzwi od spodu, jak wychodzę wszystko rozświetlone , na razie tylko od kierowcy, bo jak sam piszesz zabawy z tymi kabelkami jest że hej, ale efekt jest piorunujący o progach nie myślałem ale chyba się nie zdecyduje