Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wsiadasz do auta
wciskasz do podłogi gaz i hamulec
przekręcasz kluczyk w pozycję II nie odpalając silnika
i liczysz mrugnięcia kontrolki
albo pojawi się na wyświetlaczu kod z literka na początku
(sa dwie wersje odczytu w różnych autach ).W 1.8 ta metoda powinna zadziałać..
wsiadasz do auta
wciskasz do podłogi gaz i hamulec
przekręcasz kluczyk w pozycję II nie odpalając silnika
i liczysz mrugnięcia kontrolki
albo pojawi się na wyświetlaczu kod z literka na początku
(sa dwie wersje odczytu w różnych autach ).W 1.8 ta metoda powinna zadziałać..
Zostalo wszytsko wykonane wedlug instrukcji ,i kontrolka silnika niemrugala ani razu ale zato zaczeła mrugac kontrolka pomaranczowego samochodu z kluczem po srodku mrygala jak szalona 10 razy przy kazdym tescie czy to cos moze znaczyc
Zrobilem to jeszce raz tym razem dokladniej . wiec wyglada to tak 10 szybkich mrugniec przerwa na 3 sekundy nastepnie jedno mrugniecie znowu przerwa i nastepne 10 i tak za kazdym razem sie powtarza
10,3,10,10,10 to wygląda na błąd P0100 czyli coś z przepływomierzem powietrza,odłącz na chwilę wtyczkę od przepływomierza powietrza i zobacz czy zmieni Ci się praca silnika a następnie odczytaj jeszcze raz błędy z odłączona wtyczką przepływomierza..
Zależy jaki masz przepływomierz,Boscha czy Siemensa,za Simemsa trzy lata temu do Omegi płaciłem w serwisie ok 500zł..Napisz po wizycie w serwisie co z tego wynikło..
Najfajniejsze jest to ze jak go kupowalem to niedoslyszalem ze dali mi gwarancje na niego 3 miechy kolo mi zrobil i mowi ze mam szczescie ze na gwarancij bo bym musial zaplacic :D: a ja zdziwiony jaka gwarancja .Ale to cieszy ze powazna firma