[A]Oświetlenie wnętrza II rzędu-Zafira A przedlift
-
KOPERNIK
-
Anony Mous
-
KOPERNIK
A co się stało że poszukujesz tego cacka??
Bardzo dokładnie opisałeś montaż tych rączek ale już po fakcie kiedy już mam zamontowane lampki ale montaż nie zupełnie u mnie
poszukam po okolicznych szrotachfirek pisze: ale pewnie koszty przesyłki byłyby większe od ceny zapinek
Cacko zostało gdzieś pod dachem
pozdrawiam
-
sQcha
-
firek
- Zafiromaniak
- Imię: Mirek
- Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE1
sQcha, fotki moich rączek są w dziale giełda, jak tak patrzę na te Twoje to one w rzaden sposób nie przypominaja mi tych u mnie..., no może troche rączkę pasazera z przodu.
Zaczynam się zastanawiać czy da się te Twoje zastąpić bo u Ciebie cała rączka jest jakby wyżej, to napewno zdjęcie z drugiego rzędu siedzeń???
Zaczynam się zastanawiać czy da się te Twoje zastąpić bo u Ciebie cała rączka jest jakby wyżej, to napewno zdjęcie z drugiego rzędu siedzeń???
-
sQcha
Tak, to drugi rząd w mojej zośce, wczoraj robiłem foto. W przetłoczeniu podsufitki te nowe rączki się zmieszczą, ale musiałbym wycinać otwór na lampkę. Trochę obawiam się tej operacji.firek pisze:sQcha, fotki moich rączek są w dziale giełda, jak tak patrzę na te Twoje to one w rzaden sposób nie przypominaja mi tych u mnie..., no może troche rączkę pasazera z przodu.
DODANO:
Zerknąłem na twoje rączki z ogłoszenia i teraz widzą dlaczego u Ciebie wymiana poszła tak gładko