[A] - Kasiarz - 2.0 T OPC, 192KM, 2002

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
SH'Raku

#16 Post autor: SH'Raku »

dejna, chodzi o to że po tej prawej stronie jakoś nie specjalnie mi się tam komponuje, mi się nie podoba , tobie tak i tyle.

Kasiarz

#17 Post autor: Kasiarz »

Ramirez pisze:Zafira miód malina :)
Głośno Zośka chodzi na tym wydechu :?:
Tylko mruczy ... :)
dejna pisze:a co do felg... zastanawiałeś się może nad tym, żeby iść w oryginalne felgi...
jest dziwna prawidłowość na alledrogo, że felgi OPC do ZA sa tańsze od tzw. OPC line... dziwne
Nie podobają mi się oryginalne - są za mało oryginalne :lol:
dejna pisze:to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...
Mi pasuje tak jak jest

Piotrek413

#18 Post autor: Piotrek413 »

A felgi masz już jakieś na oku? Chodzi mi o typ :D

Fajna ta czarna OPC'ta :D w sumie te tylne lampy mogłyby zostać gdyby je przyciemnić ale te zwykłe są fajniejsze :P

Kasiarz

#19 Post autor: Kasiarz »

Piotrek413 pisze:A felgi masz już jakieś na oku? Chodzi mi o typ :D
Podobają mi się takie jak u Ciebie w avatarze.

Piotrek413

#20 Post autor: Piotrek413 »

Kasiarz pisze:Podobają mi się takie jak u Ciebie w avatarze.
Nie na sprzedaż :lol: :piwo:
Moje felgi są 16"

Ale skoro masz całe autko "przyciemnione" lampy, szyby to może warto by było jakieś czarne fele założyć albo szare. Widziałem czarne A6 kombi z czarnymi felgami i fajnie wygląda :D Nawet jeden z moderatorów ma czarną zafirę i ma założone czarne felgi ale szkoda, że od OPC_line, dokładniej chodzi mi o kolegę BajBus

dejna

#21 Post autor: dejna »

Kasiarz pisze: dejna napisał/a:
to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...

Mi pasuje tak jak jest
kwestią wyjaśnienia: to nie było do Ciebie Kasiarz... tak więc nie chcę żebyś to źle odebrał...

Kasiarz

#22 Post autor: Kasiarz »

Piotrek413 pisze: Ale skoro masz całe autko "przyciemnione" lampy, szyby to może warto by było jakieś czarne fele założyć albo szare. Widziałem czarne A6 kombi z czarnymi felgami i fajnie wygląda Nawet jeden z moderatorów ma czarną zafirę i ma założone czarne felgi ale szkoda, że od OPC_line, dokładniej chodzi mi o kolegę BajBus
Rzeczywiście Zafirka Bajbusa świetnie się prezentuje. Zastanowię się nad kolorem czarnym

dejna pisze:
Kasiarz pisze: dejna napisał/a:
to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...

Mi pasuje tak jak jest
kwestią wyjaśnienia: to nie było do Ciebie Kasiarz... tak więc nie chcę żebyś to źle odebrał...
Luzik :piwo:

[ Dodano: Pią Sie 05, 2011 23:31 ]
Zdjęcia ze środka :

Obrazek
Obrazek

kamol

#23 Post autor: kamol »

Kasiarz jeśli mogę Cię przekonać (co do felg) :P to szukaj czarnych, na Twojej Zafirce będą wyglądały SUPER :D ;)

Kasiarz

#24 Post autor: Kasiarz »

kamol pisze:Kasiarz jeśli mogę Cię przekonać (co do felg) :P to szukaj czarnych, na Twojej Zafirce będą wyglądały SUPER :D ;)
W wolnej chwili zrobię symulację w jakimś photoshopie .
Zobaczymy jak będzie wyglądała na czarnych felgach.

DONALD
Przeglądacz
Model:
Kontakt:

#25 Post autor: DONALD »

Moim zdaniem to felga powinna być jasna jak masz czarny samochód
myślałeś o zawieszeniu gwintowanym żeby go posadzić

Anony Mous

#26 Post autor: Anony Mous »

DONALD jestem za tym by fele odcinały od ciemnego koloru. Jak jest wszystko w jednym kolorze to jakoś to wszystko się zlewa. Ale są gusta i guściki a o tym ponoć się nie rozmawia na głos, he he :lol:
Pozdrawiam i życzę powodzenia w modyfikacjach

DONALD
Przeglądacz
Model:
Kontakt:

#27 Post autor: DONALD »

nie namawiam ale 18”wchodzi na niskim profilu a jak byś ją uglebił to zdjęcie wieszam na mojej ścianie :D :D

Anony Mous

#28 Post autor: Anony Mous »

DONALD, 17'' to raczej w zupełności wystarczą?!

Kasiarz

#29 Post autor: Kasiarz »

Gdybym ją jeździł tylko w weekendy pewnie bym tak zrobił (obniżył + 18") ale niestety jeżdżę nią codziennie po dziurawych drogach więc odpada.

kostek289

#30 Post autor: kostek289 »

maksymalnie 17" .... szpan na 18 to tylko do kościoła w niedziele ... do codziennej jazdy 17" na nasze drogi to i tak cię wytłucze :> ... OPC ma dość twarde zawieszenie ...
... co do autka - FAJNE (też mam OPC 200 KM) ... pozdrawiam i miliona kilometrów ... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”