Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam,
Poszukuję do testowania mapy Central Europe - Opel Delphi CD v.2010/2011 do CD60 Navi.
Jakby ktoś z kolegów posiadał w swoich zasobach, to bardzo proszę o informacje na temat możliwości przetestowania takiej mapy.
Dziękuję za linki i szybką odpowiedź choć te pliki jusz miałem wcześniej lecz jak to nagrać wychodzi 732Mb żadna CD nie mieści tej pojemności zakupiłem nawet 800Mb i albo są źle opisane albo coś robię nie tak ponieważ żadna nagrywara nie widzi tej pojemności
pszczyna pisze:Dziękuję za linki i szybką odpowiedź choć te pliki jusz miałem wcześniej lecz jak to nagrać wychodzi 732Mb żadna CD nie mieści tej pojemności zakupiłem nawet 800Mb i albo są źle opisane albo coś robię nie tak ponieważ żadna nagrywara nie widzi tej pojemności
Wchodzi bez problemu - wypal w Nero lub Alkohol-u.
CHRIS7779 pisze:Cześć,
próbowałem i nic "INVALID CD" -płytka Esperanza 800MB.
Czy może ktoś z Krakowa ma najnowsze mapki i może się podzielić.
ChriS pomimo tego że wielkość obrazu ma ponad 700 Mb to wypala się to na zwykłej płycie o poj. 700 Mb.
Sam swego czasu wypalałem Nero 9 i poszło bez problemu
Płytek 800 Mb po prostu nie czyta napęd CD70...
Marki pisze:4 posty wyżej masz link podany przez Bodka.
Już to przeglądałem, ale w opisie jes info, że "Pasuje do następujących modeli samochodów z systemem Opel DVD 90" więc nie wiedziałem czy to do mojej też pasuje?
Czyli zgrywamy ten plik ISO ( http://odsiebie) na 700MB z overburningiem, czy te trzy pliki do których linki są wcześniej i też jw.
Może głupie pytania ale, kto pyta ...