Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kacza1982 pisze:Kurde szukałem i nie mogę znaleźć, wiem, że kiedyś o tym czytałem, a dokładnie o etui na okulary, wiem, że minimalnie trzebabyło rzeźbić (schowek od B)... Bazyliszku dobry człowiecze jak to żeś zrobił, żeby podpasować. Pytam, bo nie mam gdzie binokli wozić z góry dzięki za namiary na jakiś tutorial/fotki
A że temacik o zacnej Zosi to chyba nie muszę mówić, że podziwiam postępy...
Dzięki wielkie, zamówienie już poszło (na alle... byłoby może i taniej, ale nie chce mi się kombinować, poza tym sposób sprawdzony jest dla mnie lepszy)... punkcik za chwilę poleci
ps. kurde nie mogę przyznać punktu napisz w moim temacie jeżeli Ci zależy to oczywiście podziękuję odpowiednio
Sylwek generujesz u nas kompleksy i wyrzuty!
no i za to ...
...bo tak!
etui - super ja mam wciśnięte przeciwsłoneczne w osłonkę
Tunio przypomniał mi o osłonie silnika a Ty o chlapaczach - co sie odwlecze to nie uciecze;
bylem zdążył do sniegów.
Nieee żadne alu w czarnym macie!!! Wiesz jak ciężko utrzymac kola w czystości w takim macie... jak już to tylko połysk auto robi robotę nie ma sensu przesadzać
Zoska coraz piękniejsza .Ilość dodatków i pomysłów robi wrażenie Rewelacyjne podejście i wykonanie to gwarancja sukcesu którą osiągnąłeś Czekamy na więcej bo miło popatrzeć na taką Zośkę i jej właściciela pełnego pomysłów he he
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he