Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cris559 pisze:w Twoim temacie dostrzegłem coś czego nie mogę opisać, widzę że ty dbasz, dopieszczasz jednym słowem KOCHASZ swoją zafcie i to jest piękne
Po pierwsze primo: może i przesłodziłem ale nie o to mi chodziło
po drugie primo: wcale nie uważam że tylko BB dba o swoją Zofię bo na pewno każdy Forumowicz traktuje swoją zafirę jak członka rodziny
po trzecie primo: dziękuje
teraz Zośka jest w trakcie operacji plastycznej i niestety nie wygląda zbyt interesująco, ale mam nadzieję że wydobrzeje do ostatniego gwizdka zgłaszania zdjęć...
cris559 pisze:Za to że nie dostrzegałem albo nie chciałem widzieć zwykłej zafiry. Dotąd widziałem tylko OPC i OPC ale po przejrzeniu zdjęć i poszczególnych stron w Twoim temacie dostrzegłem coś czego nie mogę opisać, widzę że ty dbasz, dopieszczasz jednym słowem KOCHASZ swoją zafcie i to jest piękne
I za to wszystko masz DUŻE u mnie
no... i tak sie robi chody u Moderatora....
BajBus pisze:teraz Zośka jest w trakcie operacji plastycznej i niestety nie wygląda zbyt interesująco, ale mam nadzieję że wydobrzeje do ostatniego gwizdka zgłaszania zdjęć...
niestety do tego rocznego kalendarza się nie wyrobię z fotami pomodzonej zofii chyba że poczekacie na mnie wyjątkowo do końca września, bo w tym tygodniu jej nie poskładam, a w przyszłym planujemy 2tyg wczasy...