Jestem tu niestety nowy więc swoją skromną osobą na razie niewiele wniosę do tematu, ale zmuszony byłem coś nasmarować ponieważ albo nieuważnie czytam, albo po prostu tego nie znalazłem - a mianowicie...
Jestem posiadaczem Zośki (jakiejś egzotycznej wersji - w każdym razie na chwilę obecną nie stanowi), która nie ma zainstalowanego modułu "komfort" czyli o domykaniu szybek z kluczyka mowy nie ma (w sumie to tylko przednie szyby - tylne - wspomagane ręcznie) i właśnie ja w tej sprawie. Wszystkie powyższe posty dotyczą domykania szybek przy zainstalowanym module "komfort" - natomiast powiedzcie jak się temat przedstawia w przypadku braku owego modułu.
Uprzedzając odpowiedź w stylu "NO WAY!" itp... (szczerze czytałam i albo nieznalazłem, albo przeoczyłem - jeśli tak to chylę czoło...) to może ew. poproszę Was szanowni forumowicze o informację na temat możliwości montażu do "gołej" Zośki modułu komfort. Dzieciaki w sumie okien nie otwierają więc tył - spoko, ale mi się parę razy przytrafiło jeździć z leciutko uchylonymi z przodu i jak się łatwo domyślić...
...reasumując:
1. czy jest możliwość wymuszenia zamykania szyb bez modułu "komfort" (pewnie nie, ale jeszcze dopytam)
2. czy jest możliwość dołożenia samego modułu "komfort" do do Zośki w wersji warzywniak (czyt. ogórek)
Sorki za wstępny słowotok, ale tak, żeby jasno sprawę przedstawić i dzięki za cierpliwość w jego przebrnięciu
pozdro!