na jaką kwotę ubezpieczyłeś AC?wolverin pisze:Przepisali też 60% z OC na AC do tego dostałem jeszcze 5% zniżki za płatność kartą kredytową no i wyszło 1100pln z hakiem.
UBEZPIECZENIE do Zafiry - jakie, gdzie?
Moderator: Tunio999
-
cieniassss
-
bprzemekb
ubezpieczyciele robią wszystko aby złapać klienta. Przy kupowaniu ubezpieczenia liczą wszystkie możliwe zniżki(wszystko na oświadczenie i na twoją odpowiedzialność), aby wyszło jak najtaniej. Gdy jest jakas szkoda wtedy musisz udokumentować wszystkie policzone wcześniej zniżki, jeśli ci się to nie uda to wtedy PŁACISZ różnicę składki.
-
LAP
Witam, ja ubezpieczyłam Zafirkę w PZU, mając tam maksymalne zniżki. I tak:
OC - 440zł
NW - 28zł
Szyby - 80zł
A zamiast AC zaproponowano mi MC, czyli tak zwane MiniCasco. To m.in. na wypadek kradzieży, włamania lub zniszczenia auta przez wandali. Różnica między AC a MC jest taka, że to drugie działa tylko na terenie Polski, ale jest też tańsze. W zależności od potrzeb, warto rozważyć..
MC - 153zł (bez udziału własnego)
OC - 440zł
NW - 28zł
Szyby - 80zł
A zamiast AC zaproponowano mi MC, czyli tak zwane MiniCasco. To m.in. na wypadek kradzieży, włamania lub zniszczenia auta przez wandali. Różnica między AC a MC jest taka, że to drugie działa tylko na terenie Polski, ale jest też tańsze. W zależności od potrzeb, warto rozważyć..
MC - 153zł (bez udziału własnego)
-
Arczi
-
Skasowany użytkownik 6483
-
konradek12
Ja ubezpieczam auto w mBanku, tylko obowiązkowe OC. Nie spotkałem jeszcze tańszej oferty niż mBank. Wszystko załatwiam przez Internet, nigdzie nie muszę biegać, także polecam
-
tobi
jakie ponosisz koszta?? podasz w przyblizeniu kwoty?konradek12 pisze:Ja ubezpieczam auto w mBanku, tylko obowiązkowe OC. Nie spotkałem jeszcze tańszej oferty niż mBank. Wszystko załatwiam przez Internet, nigdzie nie muszę biegać, także polecam
-
pawlisko82
Witam
Zafira B 2006r 1,9ctdi pełne zniżki
Samochód ubezpieczany w listopadzie
PZU
OC 556zł
MiniAC 226zł (kwota ubezp 21600zł)
Mini auto casco:
od kradzieży, czynników zewnętrznych (np gradobicia, powodzie), kolizji ze zwierzętami...
Pozdrawiam
Zafira B 2006r 1,9ctdi pełne zniżki
Samochód ubezpieczany w listopadzie
PZU
OC 556zł
MiniAC 226zł (kwota ubezp 21600zł)
Mini auto casco:
od kradzieży, czynników zewnętrznych (np gradobicia, powodzie), kolizji ze zwierzętami...
Pozdrawiam
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Proama, OC+NW 325 zł na rok
Troszkę mało danych wpisałeś, uzupełnij szczegóły - Bodek
Troszkę mało danych wpisałeś, uzupełnij szczegóły - Bodek
Ostatnio zmieniony 12 sty 2013, 12:51 przez janekW67, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście!
-
krzysztof 1975