[B] - Rafoooo - 2.0 Turbo, Sport 200KM, 2006 Lpg BRC

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Rafoooo

#196 Post autor: Rafoooo »

Gość nie patrzył i zachciało mu się w trybie sportowym wyjechać z parkingu przy stacji benzynowej :roll: .... zdążyłem odbić w lewo i efektem jest przepierdzielony cały bok!!! I teraz się zastanawiam co było by lepsze, ten bok czy przód. Najgorszy z tego wszystkiego jest 4ty tylny element, niestety nie wymienny :evil: .... Bo reszta pójdzie na wymianę .....

Wszędzie ruch przedświąteczny, a tu taka sytuacja na pustym parkingu, tylko ja i on :>
wampir11111

#197 Post autor: wampir11111 »

Kicha ma maksa :evil: Przypuszczam ze z mojej strony by byl nokaut na gosciu :lanie:
Rafoooo

#198 Post autor: Rafoooo »

Aaa .... odpuściłem mu... rozczęsiony cały ... choć wkur ... byłem :evil: . Autko nawet rysy na lakierze nie miało. To masz. Po świętach będę załatwiał z ubezpieczalnią. Zobaczymy na ile wycenią szkodę.
Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#199 Post autor: Wojti »

Rafał wiem co czujesz :evil: Niedawno prawie identycznie Synowi trafili 206 .Na kosztorys dali 3 tyś a le tylko jedne drzwi były do wymiany u Ciebie 3 elementy + robota to min 5 tys na kosztorys ..... :(
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Awatar użytkownika
rafant4011
Zafiromaniak
Imię: Rafał
Auto: Zafira B
Model: Cosmo
Oznaczenie silnika: Z19DT

#200 Post autor: rafant4011 »

Współczuję :( wiem jak to jest... w wakacje miałem przypadek ze swoją,
a co do kasy to dostaniesz więcej...
Ja za tył dostałem prawie 10tyś. ale moje auto było jeszcze nie naprawiane wówczas. podkreślam było :evil:
konradviking

#201 Post autor: konradviking »

Współczuje :cry: teraz będzie problem sprzedać, przykleci ktoś z miernikiem lakieru, zobaczy cały bok malowany... wiadomo co sobie pomyśli
Awatar użytkownika
Mat86radom
Zafiromaniak
Imię: Mateusz
Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
Model: MZRCD
Oznaczenie silnika: CITD

#202 Post autor: Mat86radom »

Dbasz, chuchasz, pielegnujesz a tu taki ...UJ się trafi na drodze :axe: :mlotek:
Rafoooo

#203 Post autor: Rafoooo »

konradviking pisze:Współczuje :cry: teraz będzie problem sprzedać, przykleci ktoś z miernikiem lakieru, zobaczy cały bok malowany... wiadomo co sobie pomyśli
... A kto tu myśli o sprzedaży :mrgreen: .... aż tak źle nie będzie. Dwoje drzwi się w kolorze kupi i błotnik przedni też, zostaje tylko tylne nadkole, które będzie musiało być zrobione przez lakiernika.

Obrazek
Awatar użytkownika
Mat86radom
Zafiromaniak
Imię: Mateusz
Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
Model: MZRCD
Oznaczenie silnika: CITD

#204 Post autor: Mat86radom »

Rafoooo pisze:
konradviking pisze:Współczuje :cry: teraz będzie problem sprzedać, przykleci ktoś z miernikiem lakieru, zobaczy cały bok malowany... wiadomo co sobie pomyśli
... A kto tu myśli o sprzedaży :mrgreen: .... aż tak źle nie będzie. Dwoje drzwi się w kolorze kupi i błotnik przedni też, zostaje tylko tylne nadkole, które będzie musiało być zrobione przez lakiernika.

Obrazek
Będzie funkiel nówka nieśmigana :ok:
Rafoooo

#205 Post autor: Rafoooo »

rafant4011 pisze:...... ale moje auto było jeszcze nie naprawiane wówczas. podkreślam było :evil:
... Rafał, tu niestety jeśli chodzi o blacharskie sprawy, to to autko też nigdy nie miało żadnej lakierniczej poprawki, było bez najmniejszych skaz, nigdy nie bite, nie zrysowane, nie uszkodzone . . . Do dziś :x

...a miernik lakieru to potwierdzi i mam nadzieję że to też będzie uwzględnione w kosztorysie :evil:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2016, 00:33 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sebu$
-#Administrator
Imię: Sebastian
Auto: Yaponiec
Model: Inne
Oznaczenie silnika: Pb1.5

#206 Post autor: Sebu$ »

Ojjjjj nie dobrze ... :cry:
Współczuję.
Każdy z nas dba o autko a tu nagle doop ...

Pocieszające jest to ze za parę tygodni ponownie cieszyć się będziesz swoim autkiem.

Spokojnego załatwiania spraw papierilogi związanej z ubezpieczeniem i cierpliwości w naprawie.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu :evil:
Obrazek
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
:lol:
Maćku
Zafiromaniak
Imię: Maciej
Auto: seria 3
Model: e46
Oznaczenie silnika: M47,M54

#207 Post autor: Maćku »

Po robocie będzie "Pan Zadowolony" :mrgreen: Takie są realia Polskie dbasz chuchasz pucujesz a jakiś ziom Ci je... i nic tylko pałkę i :lanie:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2016, 18:00 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
gRZENIU
Zafiromaniak
Imię: Grzegorz
Auto: Signum
Model: Polift
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#208 Post autor: gRZENIU »

Współczucia ... Takich co nie patrzą w lusterka lub nie oglądają się za siebie tylko :bron: Rozumiem wszystko , ale takie lenistwo to już choroba ... :czerwona:
Awatar użytkownika
janekW67
Zafiromaniak
Imię: Janek
Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER

#209 Post autor: janekW67 »

W ostatnim czasie, niejednego z nas spotkała taka niemiła przygoda.
Oczywiście!
Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#210 Post autor: Wojti »

Rafał trudno jakoś dasz rade :piwo: Ja lakierowałem swoja zośke bo były rysy skazy i rudawe początki na drzwiach a teraz jak nowa :lol:
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Zablokowany

Wróć do „Zafira B”