Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Makary pisze: 28 cze 2019, 19:07
Spróbuj odwrócić żarówki - z tego co pamiętam to bieguny też mogą mieć znaczenie. U mnie zadziałało
U mnie nie świecą w bagażniku - pomimo, że (podobno ) są CAN
Ale najlepsze że świeciły z przodu i nie świecą, z tyłu zostawiłem normalne. z przodu wymieniłem znow na normalne i nie działa.
A z tyłu tez jak wlozyłem ledy to nie działają
Ostatnio zmieniony 28 cze 2019, 19:12 przez conway, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj odwrócić żarówki - z tego co pamiętam to bieguny też mogą mieć znaczenie. U mnie zadziałało
Ale najlepsze że świeciły z przodu i nie świecą, z tyłu zostawiłem normalne. z przodu wymieniłem znow na normalne i nie działa.
Jeśli wymieniałeś bez odpięcia akumulatora to takie cyrki też się dzieją. Odepnij aku na 20sek. powinno pomóc. Też tak miałem
Jeśli wymieniałeś bez odpięcia akumulatora to takie cyrki też się dzieją. Odepnij aku na 20sek. powinno pomóc. Też tak miałem
Wczoraj zmieniłem na zwykłe ale nadal nie działały dzisiaj poszedłem żeby odpiąć aku otwieram auto działają zwykle normalnie wymieniłem na ledy pomrugaly i znów du**. Nie działa. Nie wiem może zostawie i samo się uzbroi???