to proponuję to zmienićZlooty pisze:a z szukajką to zawsze mi było jakoś nie po drodze
najbliższy temat gdzie zamontować CB jest na następnej stronie w tym dziale...
Moderator: Sebu$
lordwoj pisze:jacek754 napisał/a:
MieHor, ale sprawdzałem też na gnieździe zapalniczki i zakłócenia były minimalne.
Na gnieżdzie zapalniczki zakłucenia są prawie niesłyszalne w ciągu dnia jak ruch jest duży tak jak w krakowie, ale jak cichnie wieczorem, w nocy to przy dodawaniu gazu słychac wyrcenie, im wieksze obroty tym głośniej. Idzie z tym wytrzymac
Rzepy są niestety kiepskie i szkoda radia, u mnie w ZB radyjko poszło w odstawkę bo nie bardzo wiem gdzie zamontować, w Astrze miałem dodatkową kieszeń, a tutaj bez wkrętów nie ma rozsądnego miejsca na zamontowanie. Szkoda bo radio fajne i się marnujeLoKi pisze:PS: ja bym na rzepy nie próbował no chyba że radyjko jest tak zamontowane że podczas odklejenia na naszych wybojach nie uszkodzi się ani nie zagrozi naszemu prowadzeniu.
OK, ale, żeby coś podkręcić to trzeba się postarać, a to nie jest bezpieczne podczas jazdy :>MieHor pisze:W swojej ZB radio włożyłem do tej kieszeni z siatki z boku tunelu środkowego przy nogach pasażera - nie potrzeba żadnych śrub, rzepów i nikomu nie przeszkadza a mikrofon leży sobie przed popielniczką zawsze pod ręką