Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć Bodek
Poszukuję numeru części tylko nie wiem jak to nazwać
Kupiłem dokładkę spojler klapy bagażnika i potrzebuje taki adapter do spryskiwaczy między klapą a tym daszkiem.
wampir11111 pisze:Cześć Bodek
Kupiłem dokładkę spojler klapy bagażnika i potrzebuje taki adapter do spryskiwaczy między klapą a tym daszkiem.
wampir11111 pisze:Cześć Bodek
poszukuję Listwy lewej zderzak przód Zafira B ,zasłania otwór do mocowania haka holowniczego , mam tu numer i dla pewności chciałem się upewnić czy dotyczy tego elementu: 13124972 ???
Czy może wiesz jeszcze czy te elementy są dostępne w ASO w kolorze , czy w stanie surowym ,do pomalowania ??
przemo5996 pisze: 23 lut 2018, 21:23
Witam
Szukam nr kuli do zafiry b Hak westfalia 314293. Proszę o pomoc w dobraniu kuli kupiłem auto z hakiem ale niestety bez kuli. Pozdrawiam
Wymieniłem sobie kierownicę na skórzaną. Wcześniej miałem "plastikową".
Wykończenie wnętrza mam w kolorze złotym, natomiast kierownicę kupiłem ze srebrnymi dodatkami.
Wymieniłem panele z przyciskami sterującymi na te co miałem (złote), ale w oryginalnej kierownicy nie ma tego plastikowego elementu na dolnym ramieniu kierownicy (to ramię jest "lane", stanowi całość razem z kołem kierownicy), dlatego musiałem zostawić srebrne.
Chciałbym to wymienić na złote, ale nie wiem jak to nazwać, a co dopiero znaleźć jakiś numer katalogowy.
Czy można to kupić osobno, czy stanowi komplet z kierownicą i nie do kupienia?
Wiem wiem, tylko w tym wypadku numer VIN niewiele da, bo kierownica nie od tego modelu.
Zachęcony zapytaniem o adapter/przedłużkę do spryskiwacza odważyłem się zapytać również bez numeru VIN.
Ale trudno, proszę moderatora o usunięcie moich postów.
Dziękuję i przepraszam.
To teraz mam nadzieję poprawnie.
VIN: W0L0AHM758G196686
Czy ramka wokół lewarka zmiany biegów występuje tylko w jednym kolorze i ta:
Numer katalogowy 784507
GM 13198876
(http://www.opel-e-sklep.pl/ramka-dzwign ... -2266.html)
będzie do mojego auta pasować?
W mojej Zafirce są wstawione włączniki podgrzewania foteli, które było dołożone przez poprzedniego właściciela
Ale podgrzewanie nie działa, włączniki paskudne i chcę się tego badziewia pozbyć, a nie chcę mieć dziur w tej ramce.
Dziękuję