Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja dziś próbowałem to cudo polutować i odpalić - niestety nie powiodło się.
Mam sterownik firmy Delphi, czyli odmieńca - co mnie nie zdziwiło z moim życiowym szczęściem.
michanio91 pisze:Ja dziś próbowałem to cudo polutować i odpalić - niestety nie powiodło się.
coś Szkodniku uszkodził ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
michanio91 pisze:Ja dziś próbowałem to cudo polutować i odpalić - niestety nie powiodło się.
coś Szkodniku uszkodził ?
Nic, polutowałem i spróbowałem. Puki co nie znam powodu , dlaczego nie działa
A muszę się uczyć na studia , więc będę jeszcze długo jeździł bez boczka.
Jakieś dziwne dziury te mam w złączu, jak by ktoś z niego kiedyś coś wypinał, może przez to nie hula
sonnen_x pisze:Ja kupiłem moduł za 27pln gotowy, wpięcie na 2 szybkozłączki + masa i działa bez zarzutu, lutowanie wewnątrz modułu to jakiś niepotrzebny hardcore.
4fun
Jak by ktoś był zainteresowany :
Jest tutaj na forum gdzieś dostępny całościowy schemat od Zafiry A ?
Koledzy u mnie domykanie szyb działa OK poza jednymi drzwiami (lewy tył) wszystkie się domykają poza tymi jednymi. zamykając lub otwierając szybę z przycisku nie działa automat kiedy zaprogramuję tą szybę działa ale do momentu wyjęcia kluczyka ze stacyjki, kiedy włożę kluczyk do stacyjki na nowo szyba znowu się otwiera ale nie działa automat. Czy to może być wina jakiegoś kabelka w słupku?
Jakiś czas temu aktywowałem sobie komfortowe odmykanie szyb z kluczyka (tylko z przodu mam elektryczne szybki). Wszystko działało kilka miesięcy ok. Wczoraj zauważyłem, że ta od pasażera podnosi się z pilota i opada a ta od kierowcy już nie. Jednak gdy otwieram tą od kierowcy od środka podnosi się i opada działa normalnie. Gdzie szukać przyczyny? Na opcomie brak jakichkolwiek błędów.