[A] - GOTI - 2.0 DTI 16V 101KM Comfort, 2001
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
No proszę do takiego lakierku - tylko srebrna naklejeczka
Super się prezentuje, a miejsce wybrałeś najbardziej popularne i widoczne, też kleję nad napisem.
Super się prezentuje, a miejsce wybrałeś najbardziej popularne i widoczne, też kleję nad napisem.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
SOUDAL (10mx30cm - zużyłem połowe)vide84 pisze:a jakie maty stosowałeś do wygłuszenia drzwi?
W razie czego TU masz tutka
Mycie po "zimie"
Wczoraj wypucowałem nieco mój statek po zimie, ale niestety zima była szybsza i dzisiaj mnie troche zaskoczyła
Użyte preparaty:
- VP Interior APC
- VP Talos Protectant
- VP Achilles Prep
oraz wosk Finish Kare 1000P
Efekt na prawde niezły tylko żałuje, że wczoraj nie zdążyłem pstryknąć fotek
Tworzą sie ładne kropelki, a gdybym sie jeszcze bardziej postarał to pewnie jeszcze lepiej by to wyglądało, ale jestem zadowolony z efektu - w końcu 4h spędziłem
Będąc na zakupach wyczaiłem w Selgrosie uniwersalne chlapacze - ok.30zł za pare, więc cena nie powala na kolana.
Jak troche sie ociepli tzn. przyjdzie wiosna to zamontuje
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 14:05 przez GOTI, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Szkoda, ze akurat śniegiem przywaliło i pogoda nie sprzyja, bo w słoneczku wyglądałoby to imponująco.
Kropelki ładne więc niech się trzyma wosk jak najdłużej, a lakierek lśni nowością
Kropelki ładne więc niech się trzyma wosk jak najdłużej, a lakierek lśni nowością
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- GOTI
- Zafiromaniak
Taa uchwyty.. - dosłownie 6 śrub do montażu i nawet jest do nich instrukcja w których miejscach umieścić wkrętyvide84 pisze:Sebek też je widziałem w Selgrosie...
Są do nich jakieś uchwyty mocujące?
Jak troche sie ociepli przymierze najpierw z tyłu (z przodem podobno bez problemu tylko problem jest z tylnym zderzakiem bo ma przetłoczenia), a jak będą aż tak źle pasować to oddam i tyle
- GOTI
- Zafiromaniak
Nie wiem jak to jest w przypadku oryginalnych chlapaczy, ale do niektórych dodawane są uchwyty mocujące np. TU
Może i te śrubki coś przytrzymają, a jak nie to wtedy dopiero będe sie martwił o zaczepy tylko jedyna rzecz która mnie denerwuje to to, że dali tylko 6 śrub - mogli dać więcej, no ale to już trzeba będzie pogmerać i własne dołożyć
Może i te śrubki coś przytrzymają, a jak nie to wtedy dopiero będe sie martwił o zaczepy tylko jedyna rzecz która mnie denerwuje to to, że dali tylko 6 śrub - mogli dać więcej, no ale to już trzeba będzie pogmerać i własne dołożyć