Mam wrażenie ze to tylko kwestia czasu powstania tutoriala pt. "Jak zabudować wielki zderzacz hadronów w schowku pasażera Zafira B" Twojego autorstwa
[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Świetne pomysły na mody, a jak dojdzie ta fanfara pod maskę to będziesz rowerzystów do rowów zrzucał 
Mam wrażenie ze to tylko kwestia czasu powstania tutoriala pt. "Jak zabudować wielki zderzacz hadronów w schowku pasażera Zafira B" Twojego autorstwa
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
-
devils
-
ManiekW
-
Flora
Sam jestem zapalonym rowerzystą i wszelkie jednoślady na drodze traktuję 'delikatnie', ponieważ wiem, że żaden rowerzysta nie ma szans z kierowcą chowającym się w ważącej ponad tonę puszce.Luko_krk pisze: a jak dojdzie ta fanfara pod maskę to będziesz rowerzystów do rowów zrzucał
Użyłem taśmy LED, a zasilanie pociągnięte jest do lampki sufitowej, dzięki czemu można wybierać sposób działania oświetlenia. Wkrótce wrzucę opis.devils pisze:Mógłbyś ujawnić rąbka tajemnicy jakiego światła użyłeś do podświetlenie bagaznika? Wpiołeś się pod lampkę sufitową która docelowo ma oświetlać bagażnik ?

-
Flora
-
borewicz
-
GOTI
-
Flora
-
cns80
Ja. Poddałem się, bo w Signum i tak nie wiele w tych schowkach wożę, a w Zafirze są dwa problemy:Flora pisze:Ktoś już może tego próbował?
1. Nie ma jak przełożyć tej kratownicy do której te schowki są przykręcone (inna konstrukcja podsufitki i brak usztywnień).
2. Zafira ma inny kąt przedniej szyby i schowki zaczynałyby się w takim miejscu że zeby sięgnąć do tych otwieranych na bok to trzeba by się nagimnastykować, bo wypadają w okolicy słupka B