Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potrzebuję pomocy od posiadaczy grilla irmcher...
Dokładniej wymiarów srebrnej listwy/blendy, coś na zasadzie rysunku technicznego... i na co jest mocowana do grilla. Mam człowieka który wykonał by coś takiego swoją frezarką cnc a, i z czego jest wykonana ta listwa(kwasówka/amelinium)?
Crazy pisze:obawiam się, że nie będzie on tak wyprofilowany jak ori Irmscher, najlepiej zdemontuje swój grill i podjedź do kolegi aby zrobić dokładne pomiary.
Osobista wizyta będzie raczej niemożliwa, za dużo km.
Zaryzykuje, jeśli mi się nie będzie podobać to będzie bez listwy
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2017, 09:23 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
Ktoś wstawił do mojej Zośki zderzak poliftowy z grillem (górnym, ze znaczkiem Opla) przedliftowym.
Sytuacja na necie jest słaba- nie będę płacił 500zł za grill poliftowy.
Pytanie jest takie- czy kupując polift od Vauxhall, wywalenie górnej części chromu to przedlift chrom Opel będzie pasował w te miejsce? Będzie to ładnie i na ori wyglądało?
Pytanie drugie- gdzie można kupić taki grill: http://mad-tuning.pl/grill-bez-znaczka- ... uning.html . Bardziej ten mi już pasuje niż plaster miodu. Ebay, allegro, aliexpress, olx wymiękają.
Jakby co to również szukam grill w wersji Irmscher Look.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308