Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
super Ci to wyszło pozostałeś przy samej kuchni czy jest tam więcej opcji? opisz szerzej wszystkie możliwości skrzyni może jakiś filmik poglądowy albo tutek?
pamiętam to z czasów posiadania Kadetta I w 3 drzwiowej wersji kombi.
Tam bez dodatkowych usprawnień było bardzo podobnie.
Wystarczył materac i zasłonki w oknach ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
norris_85, Jest full opcja:) W skrzyni jest po lewej stronie wysuwana kuchenka na gornej polce. Na dolnej mam sporo miejsca na przyprawy, narzedzie itp. Po prawej stronie zbiornik na czysta wode 20litorw. Za zbiornikiem jest butla gazowa 2 litry. w srodkowej przegrodzie mam plastikowy pojemnik na rozne rzeczy. Naczynia, jedzenie itp. Skrzynia jest podstawa dla stelaza. Stelaz opiera sie z jednej strony na skrzyni, z drugiej na zlozonych siedzeniach. Na srodku mam dwie podpory. Na stelaz klade sklejke 6mm. Na sklejke 4 poduszki i mam wygodne duze lozko. Mam 178cm i jest mi wygodnie. Na szyby z mat przeciwslonecznych powycinane zaslony tylko odstaja. Musze cos wymyslec jeszcze w tej kwesti. Dodatkowo zakupie pompke na 12v i bedzie prysznic i zlew:) Dla lubiacych podrozowac i nie wymagajacych wielkich luksusow idealna sprawa. Koszty wczasow obnizaja sie znacznie:)