Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kilka dni już nie zaglądałem tutaj i widze robote robicie a ja mam tyły. Wymontowałem trzecie światło stop bo zaczep pęknięty i pod skosem jest i musze cos pokombinować zeby było ok. Uszczelka przepustnicy czeka juz w domu tylko na wszystko czasu brak międzyczasie złapałem wkręta w opone ale kolega pożyczył zestaw do kołkowania i jakoś mi sie udało i mam nadzieję ze będzie trzymało. Myślę nad jakąś fajną okleiną do kokpitu tylko przeraża mnie troche jej wyciaganie.
Jakiś czas nie zaglądałem z powodu pracy niestety.. zosia nabawiła się usterki klimy wczoraj podpięty azot i po ok 13h pokazał się mały ubytek dziś stoi podpięta próżnia i czekam na telefon jutro co mi powie spec od klimy
Próżnia utrzymała sie przez prawie dobe a azot po 18 h pokazywało ubytek dałem zapobiegawczo środek do uszczelniania układu klimy i zobaczymy co będzie. Póki co chlodzi jak w lodówce. Walczyłem też z czarnymi felgami od wewnątrz i efekt widoczny ale chyba czeka mnie renowacja felg albo wymiana na lepsze
krzyhu pisze:Dopadł mnie chek na dzisiejszej wycieczce ciekawe o co chodzi
masz OBD2, aby sprawdzić o co kaman ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
krzyhu pisze:Aha i jeszcze jedną usterkę zauważyłem... nie grają wszystkie głośniki prawy przód i lewy tył
może to kostka ISO z radia się delikatnie "wypięła" ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
to z sobotniej roboty sporo ubytków się pokazało. ktoś się orientuje jaki jest koszt doprowadzenia felgi do porządku? nie mogę ogarnąć jak dodać zdjęcie z telefonu..