[B]koło zapasowe czy zintegrowany zestaw naprawczy
-
kandi
-
Przemcio
-
kicaj
-
norbert_p
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ja też nie wiedziałem i niestety urwałem ten wąsik, jak wciągam kabel z wtyczką do zapalniczki to razem z tym pierścieniem i dopiero wtedy go zdejmuję.
A tak na marginesie - nie dziwię się, że są ludziska co pozbywają się tego zestawu naprawczego, wypróbowałem jego działanie chcąc dopompować powietrze do koła taczki, kompresorek oczywiście fajnie pracuje tylko efekty jego pracy są marne, nożna pompka załatwiła problem w try miga, może z tym siuwaksem efekt byłby lepszy, ale nie próbowałem. Myślę, że może piłkę plażową, może materac da radę napompować, ale nie koło na drodze. Krótko mówiąc oceniam to jako szajse.
A tak na marginesie - nie dziwię się, że są ludziska co pozbywają się tego zestawu naprawczego, wypróbowałem jego działanie chcąc dopompować powietrze do koła taczki, kompresorek oczywiście fajnie pracuje tylko efekty jego pracy są marne, nożna pompka załatwiła problem w try miga, może z tym siuwaksem efekt byłby lepszy, ale nie próbowałem. Myślę, że może piłkę plażową, może materac da radę napompować, ale nie koło na drodze. Krótko mówiąc oceniam to jako szajse.
-
tomkey
Ze swojego doświadczenia powiem , że swoim kompresorkiem bez problemu podpompuję koło w aucie . Co do szuwaksu to jeszcze nie próbowałem ale też słyszałem opinie , że po zalaniu klejem , opona nadaje się już do wymiany .
Generalnie przyzwyczaiłem się do pustej podłogi pod bagażnikiem i specjalnie się nie stresuje tym tematem. Może dlatego bo mam darmowe holowanie w ubezpieczeniu
T.
Generalnie przyzwyczaiłem się do pustej podłogi pod bagażnikiem i specjalnie się nie stresuje tym tematem. Może dlatego bo mam darmowe holowanie w ubezpieczeniu
T.
-
norbert_p
-
brys
-
Anony Mous
-
Lorry
-
siedlec14
-
brys
Czy mógłby ktoś zrobić fotke zamontowanego kosza na zapasówke? Z jednej stronu sa uchwyty do przykrecenia do podwozia ale nie wiem do czego mam zamontowac z drugiej strony? Dlatego bardzo proszę osoby które mają zamontowany kosz o zrobienie fotki. Po miescie jak jeżdże to w sumie nie jest mi tak potrzebne to koło zapasowe ale teraz sezon wakacyjny i jechać za granice z samym tylko zestawem naprawczym to już jest hardkor
Ostatnio zmieniony 15 lip 2011, 21:49 przez brys, łącznie zmieniany 1 raz.