CD70 NAVI , DVD90 NAVI - AUX-IN / podłacz iPhona, iPoda etc.
Moderator: Sebu$
-
szymastra
-
arturcio
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
-
Flora
-
miko
-
dampat
-
Flora
-
k@niu
gniazdo koło hamulca ręcznego przy wejściu zapalniczki, aux usb?
poprawiłem ale i tak cenzura
Zadałem na innym forum ................. zapytanie o usb i aux ponieważ znalazłem koło tylnej zpalniczki dodatkową wiązkę instalacji z 9 pinami
Skasowałem link
- Rybka
poprawiłem ale i tak cenzura
Zadałem na innym forum ................. zapytanie o usb i aux ponieważ znalazłem koło tylnej zpalniczki dodatkową wiązkę instalacji z 9 pinami
Skasowałem link
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, 19:11 przez k@niu, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
Ta dodatkowa wiązka to prawdopodobnie instalacja do twin audio.k@niu pisze:gniazdo koło hamulca ręcznego przy wejściu zapalniczki, aux usb?
Zadałem na innym forum zapytanie o usb i aux ponieważ znalazłem koło tylnej zpalniczki dodatkową wiązkę instalacji z 9 pinami
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, 21:50 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piasek
Aaaaaa to do tego jest to wejście typu mini-jack pod dźwignią hamulca ręcznego 
Pół roku się głowiłem...
A mam jeszcze coś takiego co wygląda jak stacja dokująca do jakiegoś pilota też w tym korytku między fotelami kierowcy i pasażera. Co to takiego ?
Kumpel w Avensis ma identyczną i ma tam pilota od sterowania navi. W DVD90 tez coś takiego przychodziło ?
Pół roku się głowiłem...
A mam jeszcze coś takiego co wygląda jak stacja dokująca do jakiegoś pilota też w tym korytku między fotelami kierowcy i pasażera. Co to takiego ?
Kumpel w Avensis ma identyczną i ma tam pilota od sterowania navi. W DVD90 tez coś takiego przychodziło ?