Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Ja także dziękuję Wam za miłe spotkanie, Panowie. I przede wszystkim - za diagnostykę i naprawę spryskiwaczy w Zośce I słowo dla Forumowiczów: Drodzy - naprawdę warto przyjeżdżać na SPOT-y, choćby dlatego, że teraz jest cieplej, więc możemy już przeprowadzać na SPOT-ach mniej skomplikowane naprawy i likwidować najprostsze usterki. Jak to mówią: co kilka głów, to nie jedna
Załączniki
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie:
Witam kolegów.
Takie pytanko: Czy na spotach można spróbować naprawić problem z gasnącym światłem STOP (w lewym kloszu)???
Dzisiaj próbowałem miernikiem sprawdzić masę, ale chyba coś źle robię i mi nie wychodzi to...
rafaellowarszaw pisze: 17 mar 2018, 20:33
Witam kolegów.
Takie pytanko: Czy na spotach można spróbować naprawić problem z gasnącym światłem STOP (w lewym kloszu)???
Dzisiaj próbowałem miernikiem sprawdzić masę, ale chyba coś źle robię i mi nie wychodzi to...
pozdrawiam
Rafał
można
przyjedz, koledzy sprawdzą i powinno być dobrze
tylko Rafał ma zakaz używania śruboktętu, a tym bardziej wiertarki
pozostali mogą się tym posługiwać
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
rafaellowarszaw pisze: 17 mar 2018, 20:33
Witam kolegów.
pozdrawiam
Rafał
Przyjedź, to spróbujemy coś poradzić. Ostatnio naprawialiśmy koledze spryskiwacze i było
P.S. Sebu$ lubi naprawiać auta czyimiś rękami.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2018, 06:40 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Więc chyba jednak podjadę.
Rozpiąłem aku, wyczyściłem klemy , podłączyłem i ... dalej ten sam problem...
Dodatkowo ostatnio zauważyłem (zasłyszałem), iż podczas jazdy -po kilku kilometrach powyżej przy prędkości powyżej 60km coś świszczy (odgłos podobny do dźwięku świerszcza), jak tylko wciskam lekko hamulec to ustaje... Odziwo żadna z felg nie jest gorąca....
Ale jak podjadę to może koledzy coś podpowiedzą- bo jak narazie z forum wiem, że to mogą być: klocki, krzywe tarcze, albo tłoczek...
Gratulacje, Panowie Szkoda, że nie mogłem być z Wami ...
Choroba niestety nie wybiera ...
Ale może na następnym być mi już będzie dane.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie: