Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witajcie.
Pomimo, iż to był mój pomysł na zrobienie Spotu na Malediwach to mnie nie będzie
Utknąłem w Hamburgu.
Najblizszy wyjazd do PL to za dwa tygodnie.
Decyzja Wodza ekipy budowlanej. Mogę jechać do PL Bla bla carem (tylko kiedy go ogarnąć) lub zostać.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Cześć wszystkim mamy propozycje, żeby się spotkać tym razem w naszym rejonie 3.09.2023 w Podlesicach. Wstępnie zbiórka o 9:30 możemy zwiedzić jaskinie głęboką oraz wejść na górę zborów i później przejechać na zamek w Bobolicach. Jak już będę wiedziała ile nas mniej więcej będzie to postaram się załatwić zniżkę na wejście do jaskini. Mam nadzieję Prezes, że uda się zgrać nam jakoś terminy. To jest u nas jedyny termin gdzie będzie Mateusz w domu. Pozdrawiam Asia
Ja oczywiście z chęcią jak najbardziej tylko czy będę miał wyjazd
Dziś była wstępna dyskusja i co osoba to inny termin chce.
Na razie przewaga wyjazdu jest na 12go w sobote i powrót po tygodniu w niedziele.
Tu jest kalejdoskop. Co chwilę jakieś zmiany.
Jutro dołącza do nas część ekipy z Bonn gdzie byłem wcześniej. Ciekawe, gdzie będą mieli nocleg. Bo jest ich o kilku więcej.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Broda89 pisze: 30 lip 2023, 18:35
Współczuję. Nic nie możesz zaplanować
Nie da się. No chyba, że masz zgłoszony wyjazd znacznie wcześniej to w razie "W" jedziesz Bla bla carem na swój koszt
Hej Asia
To jest Niedziela wiec termin Nam pasuje (niedziele mam wolne).
Wrzuc posta z info na fb, ja go podepnę u góry i zobaczymy ile będzie chętnych.
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy
Gregor1987 pisze: 08 sie 2023, 07:51
Hej Asia
To jest Niedziela wiec termin Nam pasuje (niedziele mam wolne).
Wrzuc posta z info na fb, ja go podepnę u góry i zobaczymy ile będzie chętnych.
Witam Ślunzoków. Od 15-17 grudnia bede prawdopodobnie w Bielsko Białej, a może i dzień- dwa dłużej jak ogarnę sobie lokum od 17 grudnia. Gdyby ktoś miał ochotę sie spotkać przy kawie czy piwie to dajcie znac . Od 15-17 bede nocował w Osrodku Harcerskim w Wapiennicy , podobno rzut beretem od Bielsko Białej .
Może spotkamy się w okolicach zapory ? Jakaś knajpka też by się przydała.
Aż tak dobrze tych terenów nie znam. Pan Czesław i Pan Wojtowca się niechaj wypowiedzą. Oni miejscowi są