... widzę że masz menu pl .... może byś pożyczył panelu klimy
[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
-
Rafoooo
-
wampir11111
-
Rafoooo
-
wampir11111
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
wampir11111 pisze:Valvoline VR1 Racing 5w50
Bardzo dobry olej. W sam raz do naszych silników
Pamiętaj że od jakiegoś czasu leją do butli tylko półstntetyk. Ale na Allegro jest jeszcze dużo aukcji gdzie kupisz pełny syntetyk.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2016, 22:20 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wampir11111
To tak Zona wyslala mi kilka zdjec z fantami
Kolo rozrzadu i walek X20XEV
Kolo wysle do Unit racing na przerobke ( dzieki doktor ) co do kola tez jest od X20XEV po sprawdzeniu w sieci i na ZKP jest takie samo jak w Z20LET co za tym idzie takie samo jak u mnie
( dzieki Bodek)
Do tego dotarla oliwa i czekam na filtry. Mial byc Pipercross ale tez jest to mokry filtr wiec zdecydowalem ze wszystkie filtry wsadze z MANN FILTER jak zawsze
plus plukanka MOTUL ENGINE CLEAN
Start z wymiana za tydzien w sobote (delegacja)
Jak kolo zostanie zrobione to napewno sie poradze jak je ustawic ale to wkrotce
Kolo rozrzadu i walek X20XEV
Kolo wysle do Unit racing na przerobke ( dzieki doktor ) co do kola tez jest od X20XEV po sprawdzeniu w sieci i na ZKP jest takie samo jak w Z20LET co za tym idzie takie samo jak u mnie
Do tego dotarla oliwa i czekam na filtry. Mial byc Pipercross ale tez jest to mokry filtr wiec zdecydowalem ze wszystkie filtry wsadze z MANN FILTER jak zawsze
Start z wymiana za tydzien w sobote (delegacja)
Jak kolo zostanie zrobione to napewno sie poradze jak je ustawic ale to wkrotce
Ostatnio zmieniony 12 sie 2016, 18:37 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wampir11111

Jakos sie udalo ale niewiem czemu nieda sie jak dawniej dodawac zdjec '' zalacz plik''.
ps. czy ten bedzie ok Wariant A
Obejmuje pełną modyfikację seryjnego kółka/kółek. Kółka można zamówić w kolorze: srebrnym, czarnym, złotym. Dla ułatwienia regulacji, na kółkach zostają zaznaczone punkty co pięć stopni, w efekcie dające podziałkę w zakresie -15, -10, -5, 0 +5, +10, +15 stopni. Czas modyfikacji do 10 dni roboczych.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2016, 19:21 przez wampir11111, łącznie zmieniany 5 razy.