Za pomoc z góry bardzo dziękuje
mój e-mail
timi0@wp.pl
Moderator: Sebu$
Wysłałem na maila obraz ISO CD language. Napisz czy doszło.tomi2k pisze:Witam kolegów czy ktoś byłby tak miły i mi udostępnił obraz płytki language cd z językiem angielskim. Mam radyjko cd70 navi, wersje softu 20.08.2008 więc nie mogę wgrać menu PL ani lektora, navi gada po niemiecku a chciałbym angielski.
Za pomoc z góry bardzo dziękuje![]()
mój e-mail
timi0@wp.pl
ssapo pisze:Witam. Mam mały problem z moim CD70. Jadąc i słuchając radia cały czas zmienia mi fale radiowe. Sam skacze po falach. Wyłączone mam [TP] i REG. Co może być przyczyną?
Tak zachowuje się radio gdy sygnał jest za słaby - próbuje wyszukać najbliższą stację. Słuchasz stacji radiowej czy masz transmiter? U mnie w transmiterze (kiepskiej jakości) był problem z sygnałem pilota. Transmiter ustawiony w okolicy 107 MHz, więc po zgubieniu sygnału najbliższą stacją było również Radio Maryja.ssapo pisze:Podczas jazdy słuchając radia nagle pojawia się napis seek i zmienia fale na inną. Najczęściej na Radio Maryja
Trzy posty wyżej zadałeś to samo pytanie.putinof pisze:Witam wszystkich mam problem z nie gasnącym wyświetlaczem od radia DVD 90, zafirka B 2006 płyta orginalna,po odłączeniu akumulatora radio gaśnie po powtórnym załączeniu radia wyświetlacz nie gaśnie pomocy ja już rozkładam ręce
Nawigacja orginał nie spolszczonaFlora pisze:Trzy posty wyżej zadałeś to samo pytanie.putinof pisze:Witam wszystkich mam problem z nie gasnącym wyświetlaczem od radia DVD 90, zafirka B 2006 płyta orginalna,po odłączeniu akumulatora radio gaśnie po powtórnym załączeniu radia wyświetlacz nie gaśnie pomocy ja już rozkładam ręce
Dwa posty wyżej dostałeś odpowiedź.
Masz spolszczoną nawigację?
Rodzaj włożonej płyty nie ma wpływu na zachowanie wyświetlacza, a jedynie na zasięg map.
Mam nadzieję, że dzięki cytatowi zorientujesz się, że odpowiedź dotyczy Twojego pytania
Zawsze zachowywała się w ten sposób? Może ktoś wcześniej próbował spolszczyć i coś nie poszło: przykład. Było też oprogramowanie, które nie do końca kontrolowało wyświetlacz. Moim zdaniem musisz zaktualizować nawigację. Oprogramowanie łatwo znaleźć, niestety trudniej trafić na właściwą wersję, która nie będzie sprawiała problemów.putinof pisze:Nawigacja orginał nie spolszczona