Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
wampir11111 pisze: Janek z kobietami czeba sie napocic
Oj, trzeba!
ojjjj zgadzam się i podpisuję ręcyma i nogyma
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
za kawał dobrej roboty
Najbardziej podoba mi się ten materac pod autem. Gdyby robota nie szła to zawsze można się przespać z problemem
Co do dzwięku to powinien Cię zadowalać nie za cichy i nie za głośny.
Powalcz z klektorem i wszystko dokładnie zapamiętaj co i jak.
Może jakaś fotorelacja
Marcinie ten materac to tak jak piszesz chwila relaksu a co do kolektora to troszke pracy jest ale to ogarniemy Fotorelacja bedzie i postaram sie pomoc
ps. jak dla mnie to cicho wziol bym 3 cale ale reszta bedzie z MGflow
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2016, 21:15 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
Sumik pisze:Da rade kupić u nas wydech z magnaflow do Zośki ???
Podaj namiar.
Nie trzeba spawac ale na algro jest wszystko. Tlumik srodkowy 60cm dlugi przelotowy 2,5 cala to 370 zl to jak za darmo koncowy to juz koszt 700 zl ale mozna kupic srodkowy 45 cm dlugi i dac go na koncowy
Kolektor siedzi k... ile to roboty masakra jakas ale sie udalo
Uchwyt od altka czeba dospawac z 2 cm plaskownika ale to bylo najlatwiejsze gorzej z kapem uchwyt co byl w zestawie po przycieciu i wierceniu pasowal
Jutro pasek nowy i mozna odpalac
fredas pisze:Oj gonisz Marcina gonisz i tak kuwa ma być
to go gońńńńń, gońńńńń ...
no Ginekolog ... znowu szalejesz