Mapy Navteq do nawigacji Opel
Moderator: Sebu$
-
ManiekW
-
k@niu
Tu macie opis
p r o j e k t n a v i pl
pliki są dostępne na chomiku niestety nie pamięam z jakiego linku pobierałem, sposób działa pare razy zacieło płytę ale odłączenie akumulatora pomaga, mi poszł na płycie cd firmy krzak, nie polecam wypalanie na cd-rw albo mój odtwarzcz szwankuje w Zofi lub nagrtywarka, ewentualnie autor nie podaje specjalnie info że odtwarzacz nie czyta cd-rw, jedno jest pewne jak niewiadomo o co chodzi to napewno o pieniądze, ale jest pełny sukces.
adres www bez odstępów projektnavi, cenzura nie przepuszcza
soft w Zofi nie może być nowszy jak 2007
p r o j e k t n a v i pl
pliki są dostępne na chomiku niestety nie pamięam z jakiego linku pobierałem, sposób działa pare razy zacieło płytę ale odłączenie akumulatora pomaga, mi poszł na płycie cd firmy krzak, nie polecam wypalanie na cd-rw albo mój odtwarzcz szwankuje w Zofi lub nagrtywarka, ewentualnie autor nie podaje specjalnie info że odtwarzacz nie czyta cd-rw, jedno jest pewne jak niewiadomo o co chodzi to napewno o pieniądze, ale jest pełny sukces.
adres www bez odstępów projektnavi, cenzura nie przepuszcza
soft w Zofi nie może być nowszy jak 2007
Ostatnio zmieniony 09 lut 2014, 22:33 przez k@niu, łącznie zmieniany 3 razy.
-
ManiekW
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
-
ManiekW
-
k@niu
W serwisie nie wgrają spolszczenia, bo Opel nie wydał polskiego.
Ja próbowałem chyba z 10 razy kupiłem 3 różne płyty cd-rw znanych marek, bez sukcesów, aż mi nerwy puściły i i kupiłem płytę CD nieznanej firmy poszło na raty napisy w menu były po polsku a lektor nie druga instalacja pomogła.
Prawie za każdym razem musiałem odłączać akumulator by wyciągnąć płytę.
Ja próbowałem chyba z 10 razy kupiłem 3 różne płyty cd-rw znanych marek, bez sukcesów, aż mi nerwy puściły i i kupiłem płytę CD nieznanej firmy poszło na raty napisy w menu były po polsku a lektor nie druga instalacja pomogła.
Prawie za każdym razem musiałem odłączać akumulator by wyciągnąć płytę.
-
cns80
Jest.
1. CD 70 nie czyta DVD
2. Na DVD masz jedną płytę zamiast siedmiu
Jak masz CD 90 to punkt pierwszy Ciebie nie dotyczy.
Kolorowy to masz ekran nawigacji, a ważne jest jakie masz radio. Przeczytaj sobie bo jest na nim napisane

1. CD 70 nie czyta DVD
Kolorowy to masz ekran nawigacji, a ważne jest jakie masz radio. Przeczytaj sobie bo jest na nim napisane
Na CD-RW chodzi bardzo dobrze. Za to masz ten sam problem z nagrywarką co ja. Musiał mi to kolega z tego forum wypalić (za co mu ogromnie po raz kolejny dziękuję), bo moja nagrywarka w lapku wypala poprawnie dla PC ale nie dla oplowskiego radiak@niu pisze: albo mój odtwarzcz szwankuje w Zofi lub nagrtywarka, ewentualnie autor nie podaje specjalnie info że odtwarzacz nie czyta cd-rw,
-
wesolys
- Mieszkaniec
- Imię: Sławek
- Auto: Zafira Tourer
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NET
1. CD 70 nie czyta DVD
ok. dzięki za odpowiedz radio mam dvd 90 navi myślałem że może na płycie dvd jest więcej możliwości ale wszystko się wyjaśniło
1. CD 70 nie czyta DVD
ok. dzięki za odpowiedz radio mam dvd 90 navi myślałem że może na płycie dvd jest więcej możliwości ale wszystko się wyjaśniło
-
wiciu-ck
-
Skasowany użytkownik 12768
Witam wszystkich.
Jestem laikiem komputerowym i postanowiłem, że zapytam o mój problem tu na forum.
Mam CD70 i wschodnią Europę o pojemności 850 MB. Skoro płyta DVD mi nie pójdzie (bo tak też Koledzy wcześniej tu pisaliście) to czy prostym rozumowaniem i zważając na fakt, że płyty CD są max 700 MB najnowsze mapy już mi w Zoście nie pójdą??
A może są jakieś triki, o których nie wiem a może macie takie info.
Dzięki z góry
Pozdro /Bartosz
Jestem laikiem komputerowym i postanowiłem, że zapytam o mój problem tu na forum.
Mam CD70 i wschodnią Europę o pojemności 850 MB. Skoro płyta DVD mi nie pójdzie (bo tak też Koledzy wcześniej tu pisaliście) to czy prostym rozumowaniem i zważając na fakt, że płyty CD są max 700 MB najnowsze mapy już mi w Zoście nie pójdą??
A może są jakieś triki, o których nie wiem a może macie takie info.
Dzięki z góry
Pozdro /Bartosz