[A] - Tasiorek - Zafira A 2001 1.8 16V 125KM Elegance LPG
Pozdrowienia dla całego ZKP ze słonecznej Italii. Jesteśmy w połowie drogi i za nami już prawie 2900 km.
Poniżej kilka zdjęć z podróży:
Zafira pod Allianz Arena
Zafira w doborowym towarzystkie Ferrari - Muzeum Ferrari w Maranello
Jeszcze jedna forka z Maranello
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli // fot 1.
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli// fot 2.
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli// fot 3.
Poniżej kilka zdjęć z podróży:
Zafira pod Allianz Arena
Zafira w doborowym towarzystkie Ferrari - Muzeum Ferrari w Maranello
Jeszcze jedna forka z Maranello
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli // fot 1.
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli// fot 2.
Zośka na wkacjach w okolicach Accaroli// fot 3.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Marcin - rewelacja
Życzę spokojnego wypoczynku i następnych tysięcy kilometrów przejechanych bezproblemowo
Życzę spokojnego wypoczynku i następnych tysięcy kilometrów przejechanych bezproblemowo
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Dla mojego auta to już drugi wakacyjny wyjazd W sezonie wakacyjnym także odwiedziała Makarską, Dubrownik i Orebić tyle że auto pożyczyłem siostrzemisiek_nh pisze:fotki super:) troszkę znajome,tez w tym roku w sierpniu byłem w Chorwacji dokładnie Promajna koło Makarskiej,miejscowość super polecam każdemu! dodam też że Zafirkę sprzedałem po przyjeździe i kupiłem Passata b5fl 131 km!ale oczywiście forum zafirki odwiedzam:) pozdrowienia
Rok temu jechałem na tek krótkiej skrzyni i było ciężko. Teraz na tej dłuższej zupełnie inny komfort jazdy.
Na tą chwilę szukam auta dla Żony i wybór prawdopodobnie padnie na Citroena C2 lub C4 oba w wersjach VTS. Zośka jeszcze będzie jeździć ale też rozważam zamianę na coś nowszego. Wstrzymują mnie tylko ostatnie poczynione inwestycje.
Wczoraj cykłem jeszcze kilka fotek więc wiczorem moze wstawie kolejne