[A] tr3h4 - 1.8 Comfort, 116 km, 1999, Irmscher.
- czekker
- Przeglądacz
- Imię: Grzechu
- Auto: Subaru Outback 3.0R (H6)
- Model: OBK
- Oznaczenie silnika: EZ30D-2gen
nieźle, gratulacje!tr3h4 pisze:Bardzo satysfakcjonujące dla mnie jest, że udało nam się wyciągnąć ją praktycznie z krzaków i z brudnego, zakurzonego i zaniedbanego samochodu z połową silnika w bagażniku, częściowo pod maską a częściowo w ogóle nie wiadomo gdzie, udało się tacie i mi doprowadzić ją do wyglądu powyżej.
jak masz to wrzuć jakieś fotki sprzed remontu
ps.
a tego grilla Irmscher to naprawdę zazdroszczę :>
Popełniłem spory błąd i faktycznie, nie robiłem zdjęć od samego początku.. a teraz żałuję.czekker pisze: nieźle, gratulacje!
jak masz to wrzuć jakieś fotki sprzed remontu
ps.
a tego grilla Irmscher to naprawdę zazdroszczę :>
Dzięki.
No przydałaby się mała aktualizacja. Zafirka jeździ, ale czy ma się dobrze? Nie do końca. Wkrótce jednak pozbędziemy się usterki mam nadzieję. A jak już będzie w formie to planuję zakupić jakieś fajne środki chemiczne do nadwozia i troszkę się nią zająć.
Pozdrawiam. Dzięki za miłe słowa.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Piękna czarnulka,w życiu bym nie powiedział,że kiedyś stała w krzakach
Gratuluję i życzę miliona kilometrów,jest w dobrych rękach jak widać
Gratuluję i życzę miliona kilometrów,jest w dobrych rękach jak widać
Przepraszam, za długą nieobecność, ale byliśmy w trakcie przeprowadzki. Zafira właśnie dziś dopłynęła kontenerem, byliśmy więc ją zarejestrować i stoi już na naszych blaszkach. Ludzie tutaj są nieźle zdziwieni, między ich Voyagerami i F-150 wygląda jak nieśmiały hatchback.
Pozdrowienia z deszczowego, Dade, Florida.
PS. Tak naprawdę dziś byliśmy ją zarejestrować na nasze blachy, już będzie stała na DSW.
Pozdrowienia z deszczowego, Dade, Florida.
PS. Tak naprawdę dziś byliśmy ją zarejestrować na nasze blachy, już będzie stała na DSW.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Widzę, że Bartek wyemigrował na Florydę
Blacha dziwna - dobrze, ze jest naklejka
Blacha dziwna - dobrze, ze jest naklejka
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witajcie,
wyszło tak, że Zafira znów nawaliła. Praktycznie od maja stała nieużywana.. stąd też moja nieobecność na forum. Jednak jest już z nami, z braku czasu i pieniędzy po prostu, naprawa się przedłużyła. Stąd też moja znikoma aktywność na forum. Można powiedzieć, że się z Zośką pokłóciłem. Jednak jest już żywa, oby służyła, bo póki co słabo okazuje wdzięczność po wyciągnięciu jej z opresji i uratowaniu przed zgniciem. No ale, jak każda kobieta, ma swoje kaprysy. Była u nowego mechanika, być może ogarniętego bardziej - jeździ!
Nowa głowica, tłok, uszczelniacze, alternator, umyta i wypachniona. Zdjęcia może dorzucę, jednak nic się nie zmieniło. Ale wypadałoby zaktualizować.
Pozdrawiam maniacy.
wyszło tak, że Zafira znów nawaliła. Praktycznie od maja stała nieużywana.. stąd też moja nieobecność na forum. Jednak jest już z nami, z braku czasu i pieniędzy po prostu, naprawa się przedłużyła. Stąd też moja znikoma aktywność na forum. Można powiedzieć, że się z Zośką pokłóciłem. Jednak jest już żywa, oby służyła, bo póki co słabo okazuje wdzięczność po wyciągnięciu jej z opresji i uratowaniu przed zgniciem. No ale, jak każda kobieta, ma swoje kaprysy. Była u nowego mechanika, być może ogarniętego bardziej - jeździ!
Nowa głowica, tłok, uszczelniacze, alternator, umyta i wypachniona. Zdjęcia może dorzucę, jednak nic się nie zmieniło. Ale wypadałoby zaktualizować.
Pozdrawiam maniacy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wiesz jak to jest = nieużywane się psujetr3h4 pisze:Witajcie,
Pozdrawiam maniacy.
Ale ogólnie - Pozdrawiam i wpadaj częściej, a nie tylko jak Zośka działa - w końcu kolorek zobowiązuje
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.