Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
celius, to zależy jakie ma radio, jeśli CDR500 to nie działa żaden dekoder tylko serwis ASO lub dobry serwis Car Audio (konieczna ingerencja w eprom radia)
gnębi mnie jeszcze jedna (na razie) rzecz - jak dostać się do wkrętu obok gniazda zapalniczki. trzeba coś wyjąć wcześniej? wczoraj tam patrzyłem i nie mogłem wyjąć ani popielniczki ani zapalniczki.
muszę wyjąć zegary, bo brakuje sporo podświetlenia
Podepne sie pod temat : pytanie pewnie banalne ale... jak wyjac radio NCDR 1100 ??
Wykrecilem zaslepiajace srubki na imbusa, wlozylem 4 srubokrety (nie mam orginalnego uchwytu do wyjmowania radia) ale radio ani drgnie.
Jak to wytargac ?? Prosze o jakas podpowiedz.
Arczi, poszukaj na forum tematów odnośnie wyjmowania radia. Nie wystarczy włożenie śrubokrętów, trzeba nimi tak operować, żeby odgiąć blaszki na ich końcach
To wiem ze cza "wetknac" i na boki rozchylic - robilem tak i lipa.
W wolnej chwili wytargam schowek i zobacze jaki mam filtr do klimy a przy okazji moze siegne do radia i moze uda sie wypchnac...
"Najpierw wyjmujemy radio. Oczywiście po wyjęciu radia trzeba także wyjąć metalowa kieszeń. Ja nie miałem śruby zabezpieczającej od kradzieży wiec kieszeń wyszła od razu.
W mojej Zafirze mam taki wyświetlacz ale jakieś inne radio, czy jeśli dokupię takie radio jak na zdjęciu to będę miał dane na górnym LCD ?
Jak się nazywa ten wyświetlacz? Działa tylko góra.
"Najpierw wyjmujemy radio. Oczywiście po wyjęciu radia trzeba także wyjąć metalowa kieszeń. Ja nie miałem śruby zabezpieczającej od kradzieży wiec kieszeń wyszła od razu.
W mojej Zafirze mam taki wyświetlacz ale jakieś inne radio, czy jeśli dokupię takie radio jak na zdjęciu to będę miał dane na górnym LCD ?
Jak się nazywa ten wyświetlacz? Działa tylko góra.