Ja z radiem dostałem mapy na Europe z dożywotnią aktualizacją. Tylko radio czeka jeszcze na montaż ...
[B]-URIEL71- Z, 101KM, 1,9 CDTI Cosmo, 2007
-
URIEL71
To radio jest Firmy Eonon , jestem zadowolony trochę kłopotliwe jest kasowanie informacji bo muszę kliknąć kilka razy nie tak jak w oryginalnym radiu, ale idzie się przyzwyczaić, można też ustawić to radio jako akces point i wszyscy mają net w aucie
, broblem z dziećmi rozwiązany
, specyfikację jeżeli ktoś jest ciekawy to podaję link do stronki
http://www.eonon.co.uk/Android-Car-GPS/GA5154F.html
http://www.eonon.co.uk/Android-Car-GPS/GA5154F.html
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 21:20 przez URIEL71, łącznie zmieniany 2 razy.
-
URIEL71
-
URIEL71
Tak się prezentuje mój REKINEK :>

Radio w garażu odbierało stację, nie wiem jak w trasie ale myślę że będzie dobrze , dla mnie i tak nie jest to ważne bo będę montował Car DVB-T i V0036 DAB+Digital Audio Broadcasting Receiver Box

Radio w garażu odbierało stację, nie wiem jak w trasie ale myślę że będzie dobrze , dla mnie i tak nie jest to ważne bo będę montował Car DVB-T i V0036 DAB+Digital Audio Broadcasting Receiver Box
Ostatnio zmieniony 15 maja 2016, 13:23 przez URIEL71, łącznie zmieniany 1 raz.
-
URIEL71
Witam dzisiaj dostałem kolejną paczuszkę
są to dwie naklejki opla i teraz mam pytanie do was drodzy koledzy i koleżanki gdzie najlepiej będzie je nakleić , czekam na wasze opinie poniżej są fotki z moimi propozycjami
tył auta
przód auta
Naklejki mają rozmiar 60x60mm

Czekam na wasze opinie i propozycje, a może ktoś ma inny pomysł na naklejenie ich w innym miejscu
tył auta
przód autaNaklejki mają rozmiar 60x60mm

Czekam na wasze opinie i propozycje, a może ktoś ma inny pomysł na naklejenie ich w innym miejscu
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
ewentualnie tył lewy dolny róg klapy
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 21:13 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
URIEL71