Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja mam Kumho ECSTA SPT i puki co nie moge za wiele powiedzieć bo ledwo tydzień na nich śmigam,na suchym nie hałasują, a na mokrym raczej ich nie testowałem zbyt ostro... a jak przeglądalem opninie na ich temat to co osoba to inne zdanie...
Mam zamiar kupić felgi 17 " ET 47 szer.7.5" tylko nie wiem czy to ET nie jest za duże i czy nie za szerokie. Może ktoś jeździ na 17-stkach i mógłby mi pomóc.
Jaką gumę na to najlepiej założyć i jak z komfortem ?
miałem przez chwile ET 47 - nie było za duże. elegancko się prezentowało.
jeśli chodzi o gume, to tam miałem chyba 45/205. ale nie pamietam dokładnie,
komfort był taki ze dziury było czuć.. ale to moze przez moje zawieszenie, bo miałem lekko styrane.
ja miałem kiedyć 17 z ET 47... (w poprzedniej Zafirze - 2.2dti) pamiętam, że obcierało w lewym nadkolu.... jak kupiłem tamtą to byłby już ślady obcierania i przy maksymalnym skrędeniu kół i wolnej jeździe było słychać obcieranie opony 225/45/17. Felgi były Oplowskie...
Poszukiwałem felg do Zafirki, miałem duży problem bo albo nie ma używek albo są bardzo drogie, dzieki koledze dowiedziałem się, że do Zafirki podchodzą idealnie felgi od Volvo "GP-8480 X-40773 6Jx15" i kupiłem po 45 zł za szt. W tej cenie można mieć drugie kompletne koła z zimówkami. Pozdrawiam :>
Mają bardzo dobrą opinię n forach, mieszkam na podkarpaciu i interesują mnie opony, które dobrze spisują się na zaśnierzonych nawierzchniach, a tu bardzo je chwalą inni urzytkownicy. :>
Bardzo dobrą opinię na naszym terenie mają też opony Dębica Frigo 2, szczegulnie chwalą sobie jazdę po świerzym śniegu jak i zagniecionym oraz błocie pośniegowym. Czy macie doświadczenie z tymi oponami ?
też mam komplet nokianów, tylko nie pamiętam jakich może wrg2?
dla mnie bomba, mojej żonie też (no a wiecie, przecie kobiety nie umieją jeździć )
na tyle mnie satysfakcjonowały że do passata też kupiłem na przód