oizo76, Tak trzymać, a Zosia nadal będzie niezawodna
[B]-oizo76-Vauxhall Zafira 1.6 115 -2012
-
oizo76
No mam nadzieje Panowie,poki co(odpukac) najmniejszych problemow.
Tak jak wspominalem,zakupilem wygluszenie pod maske silnika

Moze to efekt placebo-ale mysle ze jest lepiej,nie slychac jakby rezonansu jaki byl wczesniej.
Zamowiona w sewisie czesc,byla w komplecie z klipsami.
Dzisiaj albo jutro,wypiore tapicerke.
Tak jak wspominalem,w czerwcu urodziny-i chce na prezent alufelgi,wiec niedlugo trzeba sie bedzie rozgladac
Tak jak wspominalem,zakupilem wygluszenie pod maske silnika

Moze to efekt placebo-ale mysle ze jest lepiej,nie slychac jakby rezonansu jaki byl wczesniej.
Zamowiona w sewisie czesc,byla w komplecie z klipsami.
Dzisiaj albo jutro,wypiore tapicerke.
Tak jak wspominalem,w czerwcu urodziny-i chce na prezent alufelgi,wiec niedlugo trzeba sie bedzie rozgladac
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
-
oizo76
-
oizo76
Jak widac,fotel pasazera jest okropny-kiedys cos sie wylalo,probowalem oczyscic to jakas pianka do tapicerki i powychodzily jakies zacieki.
Dywaniki brudne.

sprzet jest,wiec czas zaczac sprzatanie.To nie bedzie tylko pranie,ale kompleksowe czyszczenie wszelkich plastikow itd
dodatkowo chyba zamowie taka listwe chromowana i nakleje na bok auta(tzn na paski pod szybami),mam nadzieje ze bedzie wygladac podobnie do oryginalu.
Cos takiego
http://www.ebay.co.uk/itm/121792003676? ... EBIDX%3AIT
no to do roboty
Dywaniki brudne.

sprzet jest,wiec czas zaczac sprzatanie.To nie bedzie tylko pranie,ale kompleksowe czyszczenie wszelkich plastikow itd
dodatkowo chyba zamowie taka listwe chromowana i nakleje na bok auta(tzn na paski pod szybami),mam nadzieje ze bedzie wygladac podobnie do oryginalu.
Cos takiego
http://www.ebay.co.uk/itm/121792003676? ... EBIDX%3AIT
no to do roboty
-
Flora
-
oizo76
-
oizo76
a ja malymi kroczkami dopieszczam auto-malymi kroczkami do celu-ale w lato chce juz miec wszystko co zaplanowalem.Po wypraniu tapicerki,i wysprzataniu auta na blysk,przyszla pora na drobnostke.
Moja zafirka nie posiadala chromowanej listwy pod linia okien-co akurat mi sie podoba,szczegolnie w czarnym aucie,bo na boku auta nieco przelamuje czern-postanowilem to zmienic i kupilem chromowany pasek o dlugosci 8 metrow(nieco na zapac
) i szerokosci 12 mm.
Jako ze dzisiaj przyszla przesylka,dlugo sie nie zastanawialem i po prostu przykleilem listwe.
Z efektu jestem zadowolony-zzobaczymy jak bedzie z trwaloscia.

tak bylo...

...a tak jest

Pasek tasmy klejacej,jak widac nie jest na calej listwie-mimo to mam nadzieje ze bedzie sie trzymac
Moja zafirka nie posiadala chromowanej listwy pod linia okien-co akurat mi sie podoba,szczegolnie w czarnym aucie,bo na boku auta nieco przelamuje czern-postanowilem to zmienic i kupilem chromowany pasek o dlugosci 8 metrow(nieco na zapac
Jako ze dzisiaj przyszla przesylka,dlugo sie nie zastanawialem i po prostu przykleilem listwe.
Z efektu jestem zadowolony-zzobaczymy jak bedzie z trwaloscia.

tak bylo...

...a tak jest

Pasek tasmy klejacej,jak widac nie jest na calej listwie-mimo to mam nadzieje ze bedzie sie trzymac
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2016, 18:52 przez oizo76, łącznie zmieniany 2 razy.
-
oizo76