[B] - DzidekGb - 1.8 BENZYNA , SPORT/SRI , 140 KM 2006/2007
- DzidekGb
- Bywalec
- Imię: Dzidek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: z18xer
na razie zrobiłem sobie szlaban do wyjazdu na urlop
.......................................................................................................................................................
Teraz już mam komplet z OPClinen
Jak by co to mam w takim razie na zbyciu dokładkę do zderzaka tylnego OPCline , lotkę na tylna klapę i tłumik z 2.0T - wszystko oryginalne...
.......................................................................................................................................................
Teraz już mam komplet z OPClinen
Jak by co to mam w takim razie na zbyciu dokładkę do zderzaka tylnego OPCline , lotkę na tylna klapę i tłumik z 2.0T - wszystko oryginalne...
Ostatnio zmieniony 05 cze 2015, 20:40 przez DzidekGb, łącznie zmieniany 1 raz.
- DzidekGb
- Bywalec
A to coś na lato...muszę tylko dopieścić
.....................................................................................................................................................
19 cali to już jest to
- teraz muszę dojechać na nich do Polski ładnie sprawdzić czy nie są krzywe i pomalować bo są troszkę porysowane. Atrakcyjna cena za jaką je kupiłem pozwala mi na takie zabawy...
.....................................................................................................................................................
19 cali to już jest to
- teraz muszę dojechać na nich do Polski ładnie sprawdzić czy nie są krzywe i pomalować bo są troszkę porysowane. Atrakcyjna cena za jaką je kupiłem pozwala mi na takie zabawy...
- DzidekGb
- Bywalec
No i już po zabiegu 19 cali na pokładzie Zafirki
Felgi zaakceptowane przez współwłaścicielkę auta zresztą z Darią nigdy nie ma problemu , lubi hardcorowe zawieszenia,trzęsącą się budę i odgłos wypatroszonych układów wydechowych
Teraz jedziemy do Polski i zmieniamy na 18 calowe...
19 lądują w warsztacie który zrobi z nich ładniejsze niż by były świeżo kupione w salonie Opla. Przy kolejnej wizycie w Polsce lądują na stałe na śrubach bo 18 pewnie zmieniają właściciela tak jak zmieniły 17.
Trochę to zagmatwane ale ja lubię takie łamańce bo właśnie coś się dzieje
Felgi zaakceptowane przez współwłaścicielkę auta zresztą z Darią nigdy nie ma problemu , lubi hardcorowe zawieszenia,trzęsącą się budę i odgłos wypatroszonych układów wydechowych
Teraz jedziemy do Polski i zmieniamy na 18 calowe...
19 lądują w warsztacie który zrobi z nich ładniejsze niż by były świeżo kupione w salonie Opla. Przy kolejnej wizycie w Polsce lądują na stałe na śrubach bo 18 pewnie zmieniają właściciela tak jak zmieniły 17.
Trochę to zagmatwane ale ja lubię takie łamańce bo właśnie coś się dzieje
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Tygrysek3005
- Bywalec
- Model:
- Rafoooo
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Autko jak marzenie, mi w oko wpadło zdjęcie od przodu, grill bez znaczka razem z brewkami na lampach się prezentuje zaje....fajnie i kto wie czy się nie skusze na takie coś kiedyś, tylko nie wiem jak brewki się mają do ksenonów? .... przynajmniej się nie spotkałem
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.