Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dziś trochę porobiłem przy zosi... świeczki nowe i smarowanie plastików jakimś środkiem z K2 ale szału nie robi
a z tym błędem nic dalej nie wiadomo jak go skasuje to mocy mniej i tak do 2,5 tys obrotów szarpie
Załączniki
ta jedna słabo wygląda
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2017, 20:48 przez krzyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
nie miałem czasu poczytać o świecach.. gazu nie mam to może trochę wytrzymają.. martwi mnie ten błąd bo nie bardzo mam teraz kasę na sondę i o którą chodzi albo co jeszcze gorsze sterownik
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2017, 21:15 przez krzyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
W sobotę i dziś trochę przegoniłem zośke i zauważyłem ze raz ciągnie normalnie a raz jak by jej przyczepę doczepił. Wywala ten sam błąd cały czas P0135. Macie propozycje jak to rozwiązać? Nie bardzo chce jechac do tych konowałów okolicznych bo będą wymyślać nie wiadomo co
Błąd P0135 - błąd sondy -zbyt wysokie napięcie.
Sprawdź okablowanie sondy czy przewody nie są gdzieś przytarte, czy złączka nie zgniła, A co do opli z silnikiem 1.8 to na niej podróbki nie chętnie chodzą tylko ori sonda
fredas pisze:Błąd P0135 - błąd sondy -zbyt wysokie napięcie.
Sprawdź okablowanie sondy czy przewody nie są gdzieś przytarte, czy złączka nie zgniła, A co do opli z silnikiem 1.8 to na niej podróbki nie chętnie chodzą tylko ori sonda
No wiem właśnie ze podróbka nie wchodzi w gre.. tylko teraz o którą chodzi i jak mowimy o ori to będzie Siemens?