[A] - sQcha - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2004, 4 osobowa
sQcha odnośnie kratki i foteli III rzędu, w mojej pierwszej zośce (ciężarowej) miałem taką samą kratkę, ale delikatnie ją zmodernizowałem - odcięta została dolna blacha i została tylko sama kratka zamocowana pasami od siatki grodziowej do oryginalnych uchwytów, a siedzenia (III rząd) był i w razie "W" można je było rozłożyć, swoją drogą kiedyś (Ty tych czasów nie pamietasz ) jak sie przekraczało granicę i celnik się uparł to trzeba było stać w kolejce dla aut cieżarowych - pozdrawiam -
Marek wyobraź sobie, że pamiętam takie czasy, a Zośka nie jest moim pierwszym autem z kratką U mnie sprawa rozbija się o brak foteli III rzędu dlatego kratka została w takiej formie jak mnie nią uraczyli w salonie.marlano pisze:sQcha odnośnie kratki i foteli III rzędu, w mojej pierwszej zośce (ciężarowej) miałem taką samą kratkę, ale delikatnie ją zmodernizowałem - odcięta została dolna blacha i została tylko sama kratka zamocowana pasami od siatki grodziowej do oryginalnych uchwytów, a siedzenia (III rząd) był i w razie "W" można je było rozłożyć, swoją drogą kiedyś (Ty tych czasów nie pamietasz ) jak sie przekraczało granicę i celnik się uparł to trzeba było stać w kolejce dla aut cieżarowych - pozdrawiam -
[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 12:45 ]
Moja "stajnia" powiększyła się o kolejną ZA
Kolor: dunkelrot, resztę 'wypasu' widać na fotkach
[ Dodano: Sro Kwi 13, 2011 09:06 ]
Wczoraj zamontowałem ledowe oświetlenie bagażnika Daje dużo więcej światła niż oryginalna żaróweczka.
Wstawiłem TAKĄ żarówkę z 24 diodami smd.
Wieczorem wstawię nowe, widocznie wygasły.slonski-hahor pisze:sQcha, przeleciałem cały temat, poza fotkami resoraka, żadnych innych nie widać, tylko ja ich nie widzę ? nie wiem wygasła ważność na imageshack.us ?
DODANO:
[ Dodano: Pon Wrz 05, 2011 22:33 ]
Dziś Zosia dostała manetkę tempomatu - zajefajny bajer.
Czas montażu ok. 40 minut, satysfakcja z nowego gadżetu nieopisana