Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podświetlanie było od razu po podłączeniu kostki...
Musiałem tylko jeszcze raz zaprogramować alarm bo po wymianie przycisku go nie było, dioda nie mrygała :>
Ostatnio zmieniony 05 sie 2016, 11:29 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
Podświetlanie było od razu po podłączeniu kostki...
Musiałem tylko jeszcze raz zaprogramować alarm bo po wymianie przycisku go nie było, dioda nie mrygała :>
To taka ściema, że niby nie zauważyłem
Dołożenie obsługi przycisku SPORT to drobiazg, bo wystarczy przeciągnąć jeden przewód do zegarów - chyba, że masz zegary bez jego obsługi.
Z grzanymi fotelami będzie trochę więcej zabawy. Już sam montaż mat w fotelach będzie niezłą zabawą.
Zosia nie dosyć że dziś zyskała nowy panel z przyciskami, to nawet jeden z nich uda się wskrzesić(po rozmowie z kolegą Flora) przycisk SPORT działa
Pedał gazu reaguje, ESP on/off - po przeczytaniu tego pasta i zmianie na index... http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=292243#292243
Dzięki Marcin Bodek proszę o dopisanie do VINu tej opcji
...a na fotele przyjdzie czas :>
Ostatnio zmieniony 27 lis 2017, 15:41 przez rafant4011, łącznie zmieniany 8 razy.
P.s.
Masz jeden wolny przycisk .... juz wiesz co tam będzie w przyszłości ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....